Yay Kısaltma .. ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ern1402
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
yaylari kestirmek cok ama cok kötü bir fikir unut gitsin:D en iyisi 3-3,5 santimlik H&R al taktir aslanlar gibi kullan..:)

Yorumlarınız ıcın tesekkurler arkadaslar :)

ıtınayla yay satılır :D

benden sana kardes tavsı kesınlıkle yay falan kesme
1 yol tutusu duser
2 amortusorlerın patlar
3 konfor sıfıra ıner
4 muane geldıgı zaman orjınal yay almak zorunda kalıcaksın yoksa gecmıyor tarafımca denenmıstır
5 cok sekme yapıyor
6 ön takımı bozuyor

egerkı bunları goze alıyorsan kestır
bence gıt spor yay al tak kullan bu benım gorusum sana yardımcıda olurm yay konusunda

kesinlikle doğru söylüyorsun arkadaşım.

en temizi gidip spor yay takmak. biraz durumları düzeltym de bende komple germany style jant lastik yay takmayı düşünüyorum

Tamamdır arkadaşlar , eicbach 3.5 yay buldum takım halinde alıcam muayıne zamanını beklıyorum

eger dusukluk ıstıyorsan sakın eıbach 3.5 takma takıp takmadıgını anlamzsın bıle takanlardan bı resım ıste bak bosa takma

eibach takacaksan 3.5 hiçbir işine yaramaz 1 santim fln düşer haberin olsun sonra onları kestirirsin 5lik al eğer eibaach ise ben taktırdım 3.5-4 cm düştü

eibach takacaksan 3.5 hiçbir işine yaramaz 1 santim fln düşer haberin olsun sonra onları kestirirsin 5lik al eğer eibaach ise ben taktırdım 3.5-4 cm düştü

orjınal jant ve lastıge 3.5 yetmez mı dıyorsun ? 205-55-16

Yay kestirmek yerine amortisörlerin başını düşüttürün. Böylelikle geri dönüşümünüzde mümküm olur.

orjınal jant ve lastıge 3.5 yetmez mı dıyorsun ? 205-55-16
eıbach ıstersen 13 janta tak dusurmuyo bıraz daha konfora yonelık bır jant eger dusukluk ıstıyorsan h&R benım aracımın resımlerıne bak hem konforlu hem kafa yerde :)

eıbach ıstersen 13 janta tak dusurmuyo bıraz daha konfora yonelık bır jant eger dusukluk ıstıyorsan h&R benım aracımın resımlerıne bak hem konforlu hem kafa yerde :)
düşüklük istiyorsan h&r diyorsun yani astra g için de geçerliyse aklımda bulunsun boşa gitmesin emek;)...

Geri