Yay Kısaltma .. ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ern1402
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
3,5 kım demıs dusurmuyor dıye ?
yada gozlerınız bozuk dıcem ama yorumsuzumm
ysj gsi bakın ondada 3,5 cm yay var

abi ben dedim düşürmüyo diye kızma hemen 3.5 lik eibach düşürmüyo diğerlerini bilmem :D

dusuyor dusuyor kafan rahat olsun :)

astra da 3,5 luk ideal düşürüyor :D güzel bi görüntü için 5 cm bence :D

Arkadaslar 34 cia yazın google opel astra h
, o 3.5taktırmıs gayetde yere yakın duruyor.

yaw ısvıcre gormuş adamsın, 2 dır açtığın baslıklara bakıyorum, ya 5 senelik lastikle muayeneden geçmek istersin, ya yayları kestırıp ölüm saçmak istersin. arkadaş bu nasıl avrupa. boyleyse gitmeyelim. şimdide verdiğin ornege bak 34 cia ya bakın düşmüş diyorsun. adam 18 jant takmış davlumbazın içini doldurmuş zaten tabı 2 cm bile inse araba dolu duracak. sen beni dinle once lastikleri değiştir michelin al yumuşak hamurlu ve yanaklı olsun ki yaydan sonra seni biraz rahatlatsın. sonra da H&R yay al. keyfine bak.

arada cıkar boyle ben bu konuya yazmam artık

yaw ısvıcre gormuş adamsın, 2 dır açtığın baslıklara bakıyorum, ya 5 senelik lastikle muayeneden geçmek istersin, ya yayları kestırıp ölüm saçmak istersin. arkadaş bu nasıl avrupa. boyleyse gitmeyelim. şimdide verdiğin ornege bak 34 cia ya bakın düşmüş diyorsun. adam 18 jant takmış davlumbazın içini doldurmuş zaten tabı 2 cm bile inse araba dolu duracak. sen beni dinle once lastikleri değiştir michelin al yumuşak hamurlu ve yanaklı olsun ki yaydan sonra seni biraz rahatlatsın. sonra da H&R yay al. keyfine bak.

Bilader açtığım başlıkları güzel iyi takip etmişsin eyvallah ! Ama konunun içeriğini iyi okuda öyle cıkda buraya yaz ;)
Ben lastik konusunda 5 seenelık kabak lastık muayıneden gecer mı demedım lafı carptırma..

2. Ben sahıbınden.comda lastık ve jant takımlarına baktım , yenı takılmıs taze bır lastıkle bırlıkde jantı alsam sizce nasıl olur dedim..Bunun neresi 5 senelık lastıkle muayıneden gecme isteği ?Bunu sizlere bırakıyorum..

Diğer yandan yayları kesmek konusu , 1.5 bakla kesersen fazla zorlamaz arabayı dedi..Bende burda sordum , eğer cevap vermek istemiyorsan böyle azarlar şekilde cevap vermiye bilirsin ..Kimse seni zorlamıyo!!

Burası tartışma platformu degıl bılgı alısverısı platformu dıye bılıyorum...

Sordugum soru hosunuza gıtmıyorsa cevap vermeyin (Laflarına dikkat ederek cevap veren arkadaslardan allah raazı olsun sağolun )... Konuşma tarzlarınıza dıkkat edın kımse babamınoglu degıl ;)

3,5 kım demıs dusurmuyor dıye ?
yada gozlerınız bozuk dıcem ama yorumsuzumm
ysj gsi bakın ondada 3,5 cm yay var
leon corsa golf te denedık golfte 5 cm eıbach taktılar benımkıne 1 parmak gırmıyor golfe 2 parmak gırıyor abı suana kadar eıbach dusuruyor dıyen bır sız varsınız herhalde :)

de get benımde golfum var tel masa yay kullanmıyourm alın coıl ex mıdır ne seyse yada ap onu kullan hans aracın dusmesıne gore deyıl yol tutmasına gore tasarlamıs dusurmek ıstıyorsanız aracınzıı coil over alın kafanıza gore basın

Son düzenleme:
Geri