yay taktırma işçilik ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan dogbox
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
çok saol kardeşim gerçekten çok iyi fiyat zaten 1 2 hafta içinde taktırırım hatta izmittede asker arkadasım var ona gitmeyi düşünüyodum eğer olursa dedin gibi yaparız :)

Ok.Dediğim gibi gitmeden bana haber ver ben konuşurum hallederiz.Yazık günah yarı yarıya fark var.İzmit radar'ın yollarınada ne araba dayanır nede sabır.Kolay gelsin :)

Saygılar...

İzmir de 40 tl ye yaptırdım.100 tl İstanbul için normal sanırım.

bu işin hakkı 50 dir.

Genelde İzmir piyasasında 40-60 arası değişiyor 75 e kitleyende olmuş arkadaşa zamanında ben 3 kere değiştirdim toplamda yay arabalarımda hiç para vermedım :D

valla istanbul pahalıdır bilemicem nekadar ama bence en fazla 60 - 70 arası olmalı yay taktırmak!

izmitte nerde yapıyolar?

izmitte özel servizte 2 yıl önce 50 ye değiştirdim.
ama suan değiştirecek olsam uzman bir amortisorcüm var o tanesini 7,5 a değiştiriyor .çokta temiz iş yapıyor. şuan en fazla 10 lira dır tanesi.yani yoplamda 40 lira falan tutar.
servisede gitmek zorunda değilsin acıkcası.amortisorculer uygun yapıyor.izmitte bu fiyatlar.

bostancı sanayide en uygun 60'a buldum oda corsa oldugu için arkalar basit diye civic için 80 dediler aynı yer civiclerin arkada açılaması gerekiyor ön gibi amörtisörleri.

bostancı sanayide en uygun 60'a buldum oda corsa oldugu için arkalar basit diye civic için 80 dediler aynı yer civiclerin arkada açılaması gerekiyor ön gibi amörtisörleri.

Nerde bu vatandaşın yeri? 60 Tl İstanbul piyasası için iyi fiyat.

Saygılar...

Geri