Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Koni yay var bende arkaalr 2,5 önler ise 4,5 düştü 195/45/16lastik var arkalar sürttü ilk baş normal giderken sorun yo kama esnemede sorun oluyo onun için bende arka kampanaları tornacıda traşlatp lastikleri 1-2 cm içer ialdım sorun gitti
ya ben açıkçası yay işine şu yönden karşıyım.. alırsanız kaliteli marka alın yoksa tangır tungur mahvolursunuz yolda ben almıştım baya bi sıkıntı çektim araba mahvoldu ki 15 likjant var bende sizdüşünün... Eibach harika
ya bu bizim arbalarsa 35mm lik takınca önlerde bi sorun olmuyormuş ama arkalar zaten şimdiden alçak bi de yay takılırsa kesin sürtecek,son bişey daha sorayım da bari sizi daha fazla meşgul etmeyim sadece öne yay takılsa böyle bişey deneyeniniz varmı ya da bildiğiniz biri?? bu arada bişeyler yazan herkeze teşekkürler!!
ya bu bizim arbalarsa 35mm lik takınca önlerde bi sorun olmuyormuş ama arkalar zaten şimdiden alçak bi de yay takılırsa kesin sürtecek,son bişey daha sorayım da bari sizi daha fazla meşgul etmeyim sadece öne yay takılsa böyle bişey deneyeniniz varmı ya da bildiğiniz biri?? bu arada bişeyler yazan herkeze teşekkürler!!
evet arkalar öne göre düşük.. onun için koni diyorum.. Önleri 4cm arkaları 2cm düşürüyor araba kurbaga gibi oturuyor =).. performans açısından konfor açısından en idali koni 4cm-2cm yaptıysa bildiği vardır
3.5 eibach yay konfor bakımından ve yola hakimiyette çok iyi ama jantların ofsetliyse sürtme yapabilir yaparsada yayın altına get lastiği koyman gerekiyor sürtmemesi için