yaylar için yardım...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cmozkn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Abi benim araçta 18'' jant var 40yanak 225taban var. 4cm değil 5cmden fazla inme var.

Sen eğer 17'' alacaksan ki hiç gerek yok 3.5yay al. Fakat 16''da kalacaksan 5cm yay alman lazım. Yaylarda dizel benzin diye ayırım var dikkat et.

tamamdır recep kardeşim. nasıl yapabilirim? kime güvenebilirim? kime taktıralım?

maşallah güzelmiş ama bu kadar düşmese olur işe benimki... dedğin gibi ozaman 3.5 yeterli olacaktır bana

lastiğin yanağını küçük alacaksan 5 lik al yoksa 3.5 l,k yeter normaldebenim lastik 205 40 17 olsa tam istediğin gibi olur ama 215 45 17 olunca dolu duruyo

lastiğin yanağını küçük alacaksan 5 lik al yoksa 3.5 l,k yeter normaldebenim lastik 205 40 17 olsa tam istediğin gibi olur ama 215 45 17 olunca dolu duruyo
anladım. yazdım bunları kafaya ama recep kardeşten hala bilgi alamadık... nerrde taktıralım diye

Abi nere taktırma konusunda birşey demek zor ben Bağcılar-Güngören sanayi isim vermeyim tam reklam olmasın *** yeri kullanıyorum. Ve bilmen gerek yay sök takınca rot ayarın bozulur.

alacağın yaylar benzin dizel farkına dikkat et. Alırsın 3.5 benzin 2cm düşer. Yada benzinli 5cm verelim 3.5 düşer olayına hiç girme aracın neyse onu al.

Ve marka konusunda kesin olarak bilindik marka almanı tavsiye ederim. Piyasada çok yay var.

eibach dedi göksel kardeşim. benada uygun geldi ama kesin amortisör de taktıracağım... ne kadar az zarar verirse o kadar iyi ve rahat hissedicem kendimi...
http://www.opelim.net/forums/showthread.php?t=48203
şu araca ulaşmaya çalışıyorum hafiften... araç sahibi arkadaşım kusura bakmaz inş...

Benim bildiğim o jant 16'' replikası bile var. Fakat 17'' 5x110 jantın orjinalide yok replikasıda.

Orjinal olarak 4x100 CorsaD jantı var.

Sizin araç 1.3CDTI ise 5x110 bijon aralığı vardır.

ahanda taklayamı geldik...

Geri