- Konuyu Başlatan
yav vallaha bıktım sabah güneş acıo aksam kar yağıyo deli ettı artık asfaltı kuru göremıyoruz hava tahmınlerı doğru olursa bugunden sonra hava artık ısınıyo haftaya takıyım dıorum jantlarımı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hacı senin bu olayınada koptum valla ankara gibi bir yerde bu ayda babaanneyi dinlersen olacağı bu kötü olmuş valla büyüklerin sözü dinlenir ama her dediği yapılmazBabannem cemre düştü artık kar yağmaz diye kandırdı beni bende geçtiğimiz cuma ofsetli o yazı anımsatan güzel bbs lerimi taktım 1 gün sonra yani cumartesi
günü ankarada şu ana kadar gördüğüm en şiddetli tipi vardı bende geri kışlıkları taktım , bu olay oldu bende dedim hani kar yağmazdı babanne demesinmi ben nisan ayına girdik sandım oğlum diye
Doğuda olupta 6 ay kışlık kullanmayan tek kişi yoktur kasımda kışlık takılır mayısta cıkarılır en doğrusuda budurben yerınızde olsam mayısdan asagı lastıklerı degıstırmezdım , ne olup ne olmuycagı bellı degıl
Abi İzmirli nasıl belli oluyor :maden:kar dediğiniz şu beyaz,ıslak, soğuk şey di mi !!!?:maden:
Aynı durumda sayılırız bende doğubayazıttayım bizde erzurum kadarda olmasa kar var ama sehir icinde şuan yok birkez yağdı oda 1 hafta kaldı sonra yağmadı ama dağlar felan anlatmaya gerek yok zaten tabi erzurum başka orda 6/7 ay full kar var allah yardım etsinya biz napak ben aylardır toprak görmedim. daha da görmem herhalde
kar dediğiniz şu beyaz,ıslak, soğuk şey di mi !!!?:maden: