Yaz Gelmek Bilmedi Bu Jantlarımızı Lastiklerimizi Ne Zaman Takacağız

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mlt_06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
evap

Bak sen nispet yapıo arkadaş , sizde karda dirift yapamıyonuz bizimde o avantajımız var:D
valla nisbet değil.Şansım varken buralara yaz gelmeden kullanayım hakkımı dedim.Nasıl olsa yaz sonunda eriyip bitmiş olucaz topluca.!!:rakir:

Yahu hepiniz iyi diyonuzda ben napıyım.. Burası Fethiye.. 55 derece oluyor yazın sıcaklık zaman zaman, ayrıca lastikler de hep yaz lastiği :D

247371331917504.jpg

Geçen Cuma boluda durum buydu, sabah erken saatlerde buzlanma sebebiyle şehiriçinde irili ufaklı bir sürü kaza oldu. Kartipi lastik bile fayda etmedi yollar cam gibiydi.

Bu hafta başında ise havaların ısınması ile kar kalktı fakat çukurlar meydana çıktı bildiğin mayın tarlası gibi kaçılmıyor :)

476049.jpg

247371331917504.jpg

Geçen Cuma boluda durum buydu, sabah erken saatlerde buzlanma sebebiyle şehiriçinde irili ufaklı bir sürü kaza oldu. Kartipi lastik bile fayda etmedi yollar cam gibiydi.

Bu hafta başında ise havaların ısınması ile kar kalktı fakat çukurlar meydana çıktı bildiğin mayın tarlası gibi kaçılmıyor :)

476049.jpg

Resmen rezillik ya , bu nasıl asfalt kalitesi ....

Sıcak havalarda kar lastiklerinin erimesinin (aşınmasının) normalden çok daha hızlı olduğunuda unutmayalım arkadaşlar

Kar lastiğinde ihmallikten yazın çıkartmayıp kullananlar bile var 2 senedir hiç çıkartmayanlar lastik artık çatlak çatlak olmuş insan öyle öyle o arabaya nasıl biner hayret.

mlt_06 Senin plakan ne kardeşm resmden seçemiyorum

Geri