aslında bu tech 2 tüm opel sahiplerinde bulunması gerekli bi şey. araç bilgisayarındanda bu gibi işlemlerin yapılması daha iyi olmazmıydı sizce. arıza lambası yanıyor. tamir ettiriyorsun. birde gidip arıza kodunu sildirecen. olmamalı bence.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
onu bakmak lazım teybin arkasında kablo demeti var teybe gelmiyoda devam ediyo sağa doğru onun üzerindeki bantları cıkartın oraya bakın kesilmiş uç varmı diye kahverengi beyaz olması lazım..teybe bağlanmıyo zaten direk gidiyo o uç onu kesip hoperlöre takıyolarPeki o kablo habgisi ve nereye baglıyacagım bir anlatırmısınız mesela geçen gün orjinal teybini taktım ve çalıştırdım tüm kablolarını bagladım sen bana tarif edersen bende ona göre baglantıları kontrol eder bir çare ararım teybin üzerinde kahverengi mor diagnose yazıyor.
7000 ytl ye alabilirsin tabi verirmisin o kadar para bilemiyorumaslında bu tech 2 tüm opel sahiplerinde bulunması gerekli bi şey. araç bilgisayarındanda bu gibi işlemlerin yapılması daha iyi olmazmıydı sizce. arıza lambası yanıyor. tamir ettiriyorsun. birde gidip arıza kodunu sildirecen. olmamalı bence.