Yazılım Güncellemesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Savarona
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
aslında bu tech 2 tüm opel sahiplerinde bulunması gerekli bi şey. araç bilgisayarındanda bu gibi işlemlerin yapılması daha iyi olmazmıydı sizce. arıza lambası yanıyor. tamir ettiriyorsun. birde gidip arıza kodunu sildirecen. olmamalı bence.

tech1 herkez alamaz maddi durumu yetmez arkadaşım.farzettikki aldınız ozaman servislere ne hacet dimii.teyibi takaman önemli değil orda o tesisatın içinden beyne diyagnoz kablosu gidiyo o kabloyu hoperlör kablosu diye kesiyolar sonrada cihaz bağlanmıyo.yani teybi takıp takmamn önemli değil...sen en iyisi kts bağlat bosch heryerde bulurusun.versiyon falan yüklenmez yaniii senin araca

Peki o kablo habgisi ve nereye baglıyacagım bir anlatırmısınız mesela geçen gün orjinal teybini taktım ve çalıştırdım tüm kablolarını bagladım sen bana tarif edersen bende ona göre baglantıları kontrol eder bir çare ararım teybin üzerinde kahverengi mor diagnose yazıyor.

Peki o kablo habgisi ve nereye baglıyacagım bir anlatırmısınız mesela geçen gün orjinal teybini taktım ve çalıştırdım tüm kablolarını bagladım sen bana tarif edersen bende ona göre baglantıları kontrol eder bir çare ararım teybin üzerinde kahverengi mor diagnose yazıyor.
onu bakmak lazım teybin arkasında kablo demeti var teybe gelmiyoda devam ediyo sağa doğru onun üzerindeki bantları cıkartın oraya bakın kesilmiş uç varmı diye kahverengi beyaz olması lazım..teybe bağlanmıyo zaten direk gidiyo o uç onu kesip hoperlöre takıyolar

Bu tech 2 baglandığı sockette de aynı renk olacak degilmi bu kablo eger öyle ise şöyle bir şey yapsam nasıl olur beyne giden ve diagnose giden kabloları ölçerim ve hangi uç kesikse zaten ileyişim kurmaz bu şekil olurmu acaba

Şimdi ölçüm beyne giden bir kahve beyaz var hoperlöre giden de var ama farklılar tech2 nin baglandığı sockette soldan 2 giriş teybe giden kahve morla aynı ve o kablo beyindeki kahve beyaza gidiyor iletişim var kabloda kesik yok yani başka nereye bakayım yoksa tech2 olmuyormu benimkine acaba

aslında bu tech 2 tüm opel sahiplerinde bulunması gerekli bi şey. araç bilgisayarındanda bu gibi işlemlerin yapılması daha iyi olmazmıydı sizce. arıza lambası yanıyor. tamir ettiriyorsun. birde gidip arıza kodunu sildirecen. olmamalı bence.
7000 ytl ye alabilirsin tabi verirmisin o kadar para bilemiyorum

Şimdi bütün kabloları öltüm tek bir kablo ne beyne nede teybin arkasına sinyal veriyor oda soketin en sonundaki sol en alttaki kahve rengi kırmızı kabl bir tek o hiçbir yerle iletişim kurmuyor şimdi o kablonun baglandığı hattı komple bakacım ondan olabilirmi eger ondan ise tech2 baglanırmı acaba acil yardım

yok o değil o ceryan hattı sigortaya gitmesi lazım...cihaz çalışsın diye yaniii.kablolar normalse sorun yoktur senin araca zaten tech1 bağlanıyo model 97 ve sonrası tech2...96 ve öncesi tech1 sen boşuna arama senin tesissat sağlam dır bitane bosch cihaz bul sorunu cözersin büyük ihtimallede egr arızası vardır

Yok sigortaya gitmyor kablo demetini içinde yer alıyor gidiyor ama tam sökemediğim için gittiği yeri bulamadım.

Geri