Aynen nadir abi, ta kendisi. Kışlıkları da 120'den almıştım.
Bende petlas alacağım mecbur diğer lastiklerin fiyatları sayesinde yanına yaklaşılmıyor yeminle.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aynen nadir abi, ta kendisi. Kışlıkları da 120'den almıştım.
hiç alma daha iyiBende petlas alacağım mecbur diğer lastiklerin fiyatları sayesinde yanına yaklaşılmıyor yeminle.
hiç alma daha iyi
falken lere bak nadir ağabiiiyy
Bende petlas alacağım mecbur diğer lastiklerin fiyatları sayesinde yanına yaklaşılmıyor yeminle.
Kumho ile fiyat farkı 10 15 lira, benim lastikçi petlas alacağına kesinlikle kumho al, 14 senedir kumho satıyorum şikayet eden olmadı dedi. Bir de jinyu diye bi marka türemiş, michelin fabrikasından ayrılan 4 çatlak kurmuş firmayı, gayet kaliteli lastikleri diyo.
hankook nadir abi, kalitelidir o lastikler de. Ben de araştırıyorum kışlıklar çok yaktırıyor...Goodyear EfficientGrip diye bir lastik buldum, harika özellikleri var, yılın lastiği seçilmiş 215/55/16 ebatlarında, ıslak zemin frenlemesi A sınıfı, yakıt tüketimi ise B sınıfı, harika geldi bana...
Gel ikimiz de alalım şunlardan birer set abi bak sana göre olanını buldum
http://www.hepsiburada.com/liste/go....aspx?productId=otysf555268&categoryId=259720