Yazlık lastik hakkında...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ahmetokur
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Şimdi bende ona baktım aslında petlas ve diğer lastiklerden daha iyi gibi geldi bana. Sen ne dersin? 6 aylık taksit ile rahat rahat alınacak bir lastik sanki...

Al Nadir abi :)

Tapatalk.

Şimdi aldım. 4 taksit kargo bedava 2013 üretim tarihli. Hadi hayırlısı bakalım.

Sağlam lastik aldın abi,

ben de 205/50R17 Hankook K115 bulamazsam paraya kıyıp Performance modelini alacağım büyük ihtimalle.

Sağlam lastik aldın abi,

ben de 205/50R17 Hankook K115 bulamazsam paraya kıyıp Performance modelini alacağım büyük ihtimalle.

Eyvallah kardeşim bir kaç bayi aradım sordum 150-160 arasında fiyat çekti adamlar. Bende her zaman bu siteden alırım zaten bu kez de lastik alayım dedim geçen sene petlas aldım ama pek memnun kalmadım frene basmamla lastiğin zırlaması bir oluyor idi. Artık onları arkaya takarız bu yeni aldıklarımı da ön tarafa umarım lastik utandırmaz beni.

Benim arabanın ebatlarına uygun kumho kh31 ile aynı fiyatta. Kumho sert yanaklı ve ıslak zeminde fazlaca kaygan ama kuru zeminde performans yönü ağır basan bir lastik. Daha uygun daha ucuz lastik yok, benim aklıma yattı.

Valla biz aile boyu (dayım,eniştem,babam,ben) Petlas kullanıyoruz, hiçbir sıkıntımız olmadı.
Petlas'ı kullanmadan yorum yapmak yanlış bence. Ciddi biçimde artık Bridgestone,Good Year gibi markalara yaklaştığı fikrindeyim (onları da daha önce kullandık) ...

Kendi malımı övmeyi hiç sevmem, objektif bir görüş sundum. Gidip sorun, Petlas kullanıcılarının çoğunluğu lastiklerinden memnundur. Cumartesi günü bi sanayi turu yapıyorum kısmetse...

80.000 km olduk, yağ değişimi 15000 km yazıyorlar ama neticede dizel bu 10.000'de gidiyorum...
Mobil 1 yağ + hava + polen + yakıt + yağ filtresi değişimi + rutin bir check-up 200 TL...
Petlas 185/65/15 yaz lastiği 125 TL'den 500 TL...
700'ü cebime koyup gidiyorum... Evlat acısı gibi bir para
:D

Valla biz aile boyu (dayım,eniştem,babam,ben) Petlas kullanıyoruz, hiçbir sıkıntımız olmadı.
Petlas'ı kullanmadan yorum yapmak yanlış bence. Ciddi biçimde artık Bridgestone,Good Year gibi markalara yaklaştığı fikrindeyim (onları da daha önce kullandık) ...

Kendi malımı övmeyi hiç sevmem, objektif bir görüş sundum. Gidip sorun, Petlas kullanıcılarının çoğunluğu lastiklerinden memnundur. Cumartesi günü bi sanayi turu yapıyorum kısmetse...

80.000 km olduk, yağ değişimi 15000 km yazıyorlar ama neticede dizel bu 10.000'de gidiyorum...
Mobil 1 yağ + hava + polen + yakıt + yağ filtresi değişimi + rutin bir check-up 200 TL...
Petlas 185/65/15 yaz lastiği 125 TL'den 500 TL...
700'ü cebime koyup gidiyorum... Evlat acısı gibi bir para :D
yav sizin dertleriniz bana mahallede halay çektirir :)
harcadığın paranın karşılığı var,bizde harca harca sonu gelmiyo :) bendeki araba sizde olaydı yakardınız vallahi....

Ahmet verdin gazı gitti 240 gayma :D

yav sizin dertleriniz bana mahallede halay çektirir :)
harcadığın paranın karşılığı var,bizde harca harca sonu gelmiyo :) bendeki araba sizde olaydı yakardınız vallahi....

Basladi yine :)

Tapatalk.

Geri