Yellow Corsa'N Taxi --34 DF 0997-- ;-)

hadi hayırlısı olsn güle güle bin fotolarını atta görelım bakalım nasıl olmus

Abi yayları buldum söylediğin yerde. 5 cm alıcam ama 5 cm yay bizi üzermi diye düşünüyorum işin açıkçası. Karar veripte yayları aldığım zaman resimleri atıcam abi:)

Abi farlarin uzerine film felanmi cektin. İctenmi karattin. Naptiysan cok tatli olmus masallah. Bende yapmayi dusununuyorum su an.

Reis çok guzel makinan walla cok begendım ALLAH kazasız belasız kullanmak nasip etsin inş. atarLı makina gercekten

alllah razı olsn kardesım allah sana daha iyisini nasip etsin...

Son düzenleme:
öncelikle allah kaza bela vermesin diorum abi sana. arabanı nerdeyse her gün aksam saati E5 te göruyrm hepte senı takip edıyorum vala buyuk bir aşkla arabanın gidişini izliyorum jantlar olsun basıklığı rengi olsun cok tatlı y.ederım türkiyede gördüğüm en ŞIK ve Güzel corsa bence diğer corsacılar kızmasın ama senınki gibi bir tane daha yok bence allah nazardan saklasın... Bu arada Blow Of' un markası ne aşırı yüksek ses cıkıyoo süper bişey abi

ergin kılıç kardeşimizi bu gün akşam satinde aracı ile istoç civarlarında gördüm ergin kardeşim Ford transit kullanan araban güzel diye işaret yapan bendim çok memnun oldum kardeşim aracın yakından daha bi güzel Allah kaza bela vermesin

Mükemmel ötesi olmuş - da ; o plaka çok yanlış yerlerde duruyor :) ortaya alın derim.

abi sendeki o nürburgring stickerından istiyorum stickere nerden bulabiliriz avcılardan aldıysan dükkan ismi ver ben bulurum :D bu arada pembe çok "cixx" dumuş :D

Geri