Yellow Corsa'N Taxi --34 DF 0997-- ;-)

ergin kılıç kardeşimizi bu gün akşam satinde aracı ile istoç civarlarında gördüm ergin kardeşim Ford transit kullanan araban güzel diye işaret yapan bendim çok memnun oldum kardeşim aracın yakından daha bi güzel Allah kaza bela vermesin

senmıydın kardesım allah razı olsn tanıstığıma m.oldm bu arada allah hepimize daha iyilerini versin

Mükemmel ötesi olmuş - da ; o plaka çok yanlış yerlerde duruyor :) ortaya alın derim.

orta tarafada aldık kardesım denedık vala butun espirisi bitiyo oo zman her gun yol yapmasam hıc takmıcam da bu seferde her trafık polisiyle papaz oluyorz mecburen taktık :sopa:

abi sendeki o nürburgring stickerından istiyorum stickere nerden bulabiliriz avcılardan aldıysan dükkan ismi ver ben bulurum :D bu arada pembe çok "cixx" dumuş :D

kardesım benım arabamdaki stickerları kendımız yaptık her hangi bi dükkandan alınma değil ama eğer avcılarda oturuyosan her aksam benım nerde olduğumu nerde takıldığımı göruyosndur :) eğer bı gun yanımıza gelırsen yardımcı oluruz yaparız sanada ;-)

35c0mys.jpg

28s8239.jpg

ŞİMDİYE KADAR ARABANIN İÇİNDEN FOTOLARI HIC KOYMADIM CUNKU KAFAMDA ICINE YAPICAĞIM COK SEY VARDI YAVAS YAVAS TA BITIYO ALLAH KISMET EDERSE...BU HAFTA ICI BAGAJA PLAZMA VE PLAYSTATİON DA BAĞLANDIKTAN SONRA YENİ FOTOLARLA BERABER KOYUCAM İNŞ :)

Esencılısta oturuyorum abi :D sen nerelerde takılıyosun genelde elbet karşılaşırız

35c0mys.jpg

28s8239.jpg

ŞİMDİYE KADAR ARABANIN İÇİNDEN FOTOLARI HIC KOYMADIM CUNKU KAFAMDA ICINE YAPICAĞIM COK SEY VARDI YAVAS YAVAS TA BITIYO ALLAH KISMET EDERSE...BU HAFTA ICI BAGAJA PLAZMA VE PLAYSTATİON DA BAĞLANDIKTAN SONRA YENİ FOTOLARLA BERABER KOYUCAM İNŞ :)

Allah kaza bela vermesin çok hoş Corsa. Hocam araç komple boya mı yoksa kaplama mı Corsa D me bu renk düşünüyorum ama folyo kaplama var aklımda.

Geri