Yeni araç almak için fikirleriniz lütfen

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Ferra
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Ferra

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Arkadaşlar 2004 model 1.4 astram vardı. Aracı sattım. Şimdi bunun yerine dizel bir araç almayı düşünüyorum. İçimde 2003-2004 üstü fiesta almak var ama yinede sizin fikirlerinize ve tavsiyelerinize başvurmak istedim. Söylecekleriniz kesinlikle bana yol gösterecek. (Yalnız 18 bin civarında alabilirm ancak. Belki zorlarsam 20 bin.)
Şimdiden teşekkürler...

dizel corsa dizel fiestadan bi alt vergi diliminde ayrıca fiesta biraz eski moda bi araç corsayı tercih ederim şahsen

gel calibra alalim sana dycem ama hastalik yapar onemli olan senin icine sinmesi corsada tavsiye edilebilir . . .

2004-2005 Citroen C3 SX 1.6 HDI
2006 Nissan Micra 1.5 DCI
2005 307 HDI

Arkadaşlar ben herkesin yardımcı olacağını düşünüyordum. İlgilenen arkadaşlar var hepsine teşekkür ederim. Ama gerçekten fikirlerinize ihtiyacım var. Aldıktan sonra KEŞKE demek istemiyorum...

araçtan beklentileriniz ne bence ona göre karar verin herkesin istekleri farklı oluyo corsanın ikinci elide iyi diye biliyorum seat ibiza ve skoda fabia da volkswagenn 1.4 tdi dizel motoru var eğer satarken zorluk olur korkunuz yoksa ve de içinize sinerse bence inceleyin derim özellikle seat ibiza

Birinci önceliğim yakıt tüketiminin düşük olması. Ama bu arada konfor ve güvenlik de önemli. Ayrıca piyasada tutulan bir araç olmasını isterim mutlaka. Dizel araç kullanmadığım için biraz yardıma ihtiyacım var. Yani dizel kullanan arkadaşlar kendi araçları hakkında bilgi verirlerse belki bende kıyaslama şansı bulurum. Yakıt+konfor+güvenlik+performans konularında...

Geri