Yeni araç almak için fikirleriniz lütfen

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Ferra
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
yol sesini seviyorsan fiesta ideal:)) onu alacağına polonun o fiyata dizelini blabilirisn o modellerde...

opel corsa.. diğerlerinden daha başka avantajları da olan bir araç. kullananlar bilir. onlardan fikir al bence.

neden illede dizel? yılda kaç km yapıyorsunki? Nedenmi sordum, dizel benzinli arası fark sıfır arabada 4 ila 5 bin ytl arası,ikinci ellerde de hadi olsun 3 ila 4 bin arası. Ufak bi araştırma yap bakalım yakıt tüketimlerine göre karşılaştır kaç bin km de amorti edicek dizel araç kendini.
yanlış anlama sen araç önerisi istiyosun bende fikrimi söyliyim; benzinli,1 ton dan daha hafif bir 1.4 araç her türlü ekonomik olur,18-20 bin ytl ye de full bir 1.4 fiesta veya corsa bulursun .bence corsa.

küçük araçlardan konfor beklemek doğru değil bana göre fiesta ya da corsa yada o sınıftaki başka bir araçtan astranın konforunu bulamazsın gibime geliyor. donanımlı bir astra ya da vectra 1.6 bora golf vs. lpg taktır.. ben olsam böyle yapardım.

1.4 classic kasa astra çok ağır bir araba, ancak senin düşündüğün küçük sınıf dizelllerden sınıf farkından dolayı daha rahat...
Küçük arabaya binmeyi dert etmem diyorsan tabiki 2004 model civarı 1.3 cdti njoy corsa al derim.Ama almayı düşündüğün aracı kesinlikle sürüş testine tut.

corsa 1.2 hem az yakıyor hem vergisi az hemde performansı yeterli seviyede

bir arkadaşın da tavsiye ettiği grande puntoyu bende tavsiye ederim.. yaklaşık 3000km yaptım ve beklentileri ziyadesiyle karşılayan, dijital kliması olan, 6 airbagli,eps li, direksiyondan kumandalı mp3 ve cruse lu bir araç. fiayatı da gayet makul. Serviside ucuz, 30.000 km bakımını 285 ytl ye yaptılar ki -benim bildiğim kadarıyla - opelin bırakın dizelini benzinlisini dahi o fiyata çıkartamazsınız servisden..

Ayrıca dizellerin kronik sorunu olan 1. vites harici performansıda fevkaladeydi. 6. viteste 195 km/h yi ben bizzat yaptım.. 1300cc motorun gürültüsü içerden pek duyulmadı, ama turbosunun gücünü hissettirdi. 90 beygirlik motorun yakıtıda çok ama çok uygundu.. eğer corsa dar gelir diyorsan yada konfor istersen grande puntoyuda gör.

opel corsa dti alderim 1.7 tabi 3 kapı olması sana engel değilse.

grande puntonun dizellerini o paraya almazsınız benzinlisini alırsınız o da çok yakıyo diye biliorum ama konforlu ve geniş bi araç yılbaşından önce kampanya vardı sıfırını 26750 ye verdiler 1.3 dizel active 75 hp klima abs gibi donanımlar mevcut ayrıca 10000 ytl ye sıfır faizle

Geri