Yeni araç almak için fikirleriniz lütfen

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Ferra
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
fiestadan uzak durun diyebilirim sadece ne kalite ne sağlamlık war araçta sadece ucuz.gp benzinlilerinde 95hp 16v astradan daha az yakıyor.bence de opel corsa ve skoda fabia güzeldir.micra kullanan kime sorduysam çok da memnun.vw motoru 3silindir olduğundan yeterli ekonomiye bulsanız da performans olarak beklentileri düşük tutmak gerek...

Zaten acele etmicem arkadaşlar. Biraz daha araştıracam. Emin olmak istiyorum. Tabi yine tavsiyelerinizi hala bekliyorum...

Arkadaşlar 2004 model 1.4 astram vardı. Aracı sattım. Şimdi bunun yerine dizel bir araç almayı düşünüyorum. İçimde 2003-2004 üstü fiesta almak var ama yinede sizin fikirlerinize ve tavsiyelerinize başvurmak istedim. Söylecekleriniz kesinlikle bana yol gösterecek. (Yalnız 18 bin civarında alabilirm ancak. Belki zorlarsam 20 bin.)
Şimdiden teşekkürler...
Bence hiç düşünmeden fiesta'yı al derim. Bir akrabamda var. 2005 model. Sıfır almıştı. Tepe tepe kullanıyor diyebilirim. Parça ve servis fiyatlarının ucuz olduğunu söylüyor. Köpek gibide gidiyor. Dizelleri üstelik benzinlede gidiyor. Şaka bir yana benzinci yanlışlıkla depoya mazot yerine benzin doldurmuş. Haberi olmadığı için araba isyan edene kadar iki gün bayramda dolaşmıştı. Serviste depo sökülüp temizlenmiş, yakıt sistemindeki gerekli yerler temizlenmiş, değişmesi gerekenler değişmiş fatura 180 YTL. Opelin böyle bir şeyde servis faturasını düşünemem bile.

ben de aracımı alırken benzinli mi dizel mi diye çok araştırmıştım fabrika verilerine bakarak benzinli ile dizel in 500 ytl gibi bir farkı orta ya çıktı yani 500 lira da fazla benzin parası veriyorum yılda 10 12 bin km yapan birisi olarak
eger bu aralarda km yapıyorsanız dizel araca yakıt parasını onceden odemekten baska bişey yapmıyorsunuz

değerli arkadasım kullanmadığım yenı nesil dizel arac hemen hemen kalmadı bana sorarsan ya corsa ya da citroen c4 al derım. c4 bıraz daha agır basar surus zevkı,yol tutusu,ekonomısı artıları, eksılerınden bahsetmek ıstemem dıgerlerı ıle kıyaslarsan yıne artıda al c4 bin derım.

Geri