Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
tolga teşekkürler. güzel soru. sedanı garajımda çok yer tutacağı için almadım şaka bir yana hb daha hoşuma gitti adının hakkını veren spor tasarımı beni cezbetti
tolga teşekkürler. güzel soru. sedanı garajımda çok yer tutacağı için almadım şaka bir yana hb daha hoşuma gitti adının hakkını veren spor tasarımı beni cezbetti
Hayırlı olsun 140 Hp ara hızlanmalarda çok ateşli ama AS olduğu için maalesef yakıt konusu sizi biraz üzebilir. Yine de keyfine değer... Güle güle kullanın.
Bu arada (bence) ilk yapmanız gereken modifikasyon, boş olan küllük yuvasına sigara içmiyor olsanız bile orijinal küllük koymak olmalı. O kısım resmen çağ atlıyor. 2009 ve Bazı 2010 modellerde orijinal olarak geliyordu lakin sonradan kaldırdılar. Yetkili serviste çakmak ve yeni çakmak yuvası ile birlikte (ayrı satılmıyor) 35 TL
Ethem Kardeşim,
Benim nacizane fikrimi sorarsan 10-12 yıllık yorgun, döküntüsünü kendim toparlayacağım araba yerine modeli yeni araç olsun, mercedes iyidir ama bana göre yaş icabı yıpranmış olacak ve onca para sayacaksın,başını ağırtacaksın,40bin civarı nice 1-2 yaş araba var.
zaten kararınıda vermişsin hayırlı uğurlu olsun Allah kaza bela vermesin.en güzelini yaptın