Ekstralar isteyebilirsiniz istemeyene hiçbir yok çünkü

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
once hayırlı olsun yenı aracınız.en kısa zamanda kavusursunuz ınsallahÖncelikle yanıt yazan herkese çok teşekkür ederim.
Sıfır araç alıyoruz, nasıl hasarlı çıkabiliyor anlamış değilim. Çekiciden indirirken filan mı hasar verip sonra hissettirmeden kakalamaya çalışıyorlar?
Boya koruma yaptırmayı planlıyorum. Boya koruması 100 TL civarı tutuyormuş galiba?
Karter koruma kesin taktırırım, uzun yolda kamyon lastiğinin üzerinden geçen arkadaşlarım oldu. En son hatırladığım plastik ve sac olabiliyordu, ama plastiğin pek işe yarayacağını sanmam. 10-15 kg karter ağırlığı da bence sorun değil. Fiyatlarını biliyor musunuz?
Noyan, cam çıtası ile neyi kastettin? Nikelajlı çıtalar mı yapıştırıyorlar cam lastiklerine?
Meftun ailede sigara içen yok zaten. Yabancılara da evde bile içtirmiyorum.
Paspas uyarısı için teşekkürler. Koltuk kılıfı aynısı veya çok benzerini bulabilir miyim? En azından arkaya.
Ben Maslak-Çiftkurtlar'dan aldım.
tavsiyelerde bulunan herkese tekrar teşekkürler
once hayırlı olsun yenı aracınız.en kısa zamanda kavusursunuz ınsallah
arkadaslar zaten sağolsunlar bazı konulara acıklık getırmısler.
Aracta trafık setı ve yangın sondurucu bulunuyor.
Aracın orjınal halı paspaslarının zaten bır belgesı var.onu da verecekler sıze.
Orjınal paspaslar cok şık kesınlıkle.ama yagmurda ıslanırsa vs seyler dusunursenız oto aksesuarcılarda 35 lıraya arabaya bırebır uyan koku yapmayan kaucuk paspaslar var.halı paspasın uzerıne bunları kısın koyabılırsınız.cunku halı paspasların arka koltukların oldugu yerde ara parcası yok.yanı halı paspaslar 4 parca.kaucuk alacaksanızda buyuk marketlerden almayın genelde onlarda 4 parca satılıyor
cam cıtası krom malzemeden aynen dedıgınız gıbı cam altı lastıklerının ustune uygulanıyor ve oldukca şık bır grunum elde edıyorsunuz.eger bayıye hedıye nıyetıne taktıramazsanız "omsa" markalı urunler ınternet sıtelerınde 54 lıra.ve kendınız uygulayabılırsınız.bayıye 4 tane cıta ıcın en az 140 lıra vermenın manası yok bence.
Karter korumanın vıdalarında plastık yada celık olma durumu var.plastık vıdalar bır kaza durumda karter korumanın asagıya dusup motorun serbest kalmasını saglar. Bayıler genelde celık cıvatayla takıyorlar.sız bayıde taktırın daha sonra plastık cıvataya donersınız.ama bence de karterı taktırın.
Aracın orjınal kılıfları da bulunabılıyor ve daha dun sordum bızım oto yıkamacıya 200 lıra dedı.aynı renk aynı desen.sadece gıydırme kılıf.goruntude bır degısıklık olmayacak.
Koltukların uzerınde naylon olmayacak malesef.cunku aracı sız bınmeden once hazırlıyorlar. Balmumu aracın uzerınde zaten fabrıkadan cıkarken oluyor.bunun temızlenmesı bıraz zahmetlı.aracı almaya karanlıkta gıtmeyın. Aracın uzerınde balmumu lekesı kalırsa tekrar sılmelerını rıca edın.
Aracta cok az mıktarda yakıt olacak. Bıran once yakıtınızı alın.
Keyıflı surusler
Arkadaşlar merhaba,
Astra Classic III HB 1.3 cdti easytronic aracımı yakınlarda teslim alacağım. Şimdiye kadar hep 2. el araç kullanmıştım. İlk kez koltuk naylonları sökeceğim.
Sormak istediğim, aracı her şeyiyle hazır, kullanılabilir mi veriyorlar? Yağı, suyu, tuzu vs.alıp eklemek gerekiyor mu? Trafik seti alacağım, o da içinden çıkmaz herhalde.
Koltuk kılıfı aynısından bulma olanağımız var mı? Opel aksesuar olarak satıyor mu? Bende 2 çocuk var da, 2 ay sonra koltuklar batsın istemiyorum, arada sırada söker yıkarım dedim...
Ve servise ne zaman gitmemiz gerekecek? İlk 5-10 bin km. içinde servis olmalı herhalde. Garanti kapsamında olsa da yetkili servis ücret alacak mı?
yanıtlarsanız sevinirim, şimdiden teşekkürler