Yeni aracı teslim alınca..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan alpero
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ilk iş yakıt...gerisini boşver...paspasmış korumaymış bunlar fani işler..paspas,trafik seti zaten alırken var..kauçuk paspası anlarım da boya koruma boşa para...6 ayda bakım,her yıl yenileme..ona vereceğin paraya git mazot al...boyayı üreten mühendis düşünememişte başkası düşünmüş korumayı..bence hiç gereği yok..

abi ben de boya korumadan bahsetmiştim, yalnız benim dediğim öle 6 ayda bir falan yapılmıyo, tanıdığım birisi opel odakta yaptırdı, ilk alırken yapılıyo işlem aracın üzeri görünmeyen bir tabakayla kaplı gibi oluyo , çiziğe karşı falan etkili ayrıca boyanın güzel durmasınada..

2004 astra h ye yaptırmıştı adam alırken 2010 da sattı, boyası hala süperdi..

ilk iş yakıt...gerisini boşver...paspasmış korumaymış bunlar fani işler..paspas,trafik seti zaten alırken var..kauçuk paspası anlarım da boya koruma boşa para...6 ayda bakım,her yıl yenileme..ona vereceğin paraya git mazot al...boyayı üreten mühendis düşünememişte başkası düşünmüş korumayı..bence hiç gereği yok..

ama b.k atmak da gerekmez değil mi? o sizin düşünceniz sadece. bu işe gönlünü veren, tonlarca para harcayan ve emek veren binlerce insan var.. kaldı ki gereksiz birşey de değil, uygulama öncesi-sonrası fark bariz belli oluyor.

ama b.k atmak da gerekmez değil mi? o sizin düşünceniz sadece. bu işe gönlünü veren, tonlarca para harcayan ve emek veren binlerce insan var.. kaldı ki gereksiz birşey de değil, uygulama öncesi-sonrası fark bariz belli oluyor.

o söyleyiş benim kültürümde yok arkadaşım..o seviyeye de inmem...benimle yazışacaksan üslubunu benimle bir tut..dikkat edersen bence dedim..gerisi sana kalmış..nasıl anlarsan anla..bu işe tonlarca para harcayan adamlara laf söyleyen mi oldu şimdi..yazımın neresini aldın da bu sonuca vardın?

:):)

arkadaşlar boya ya takmışlar kardeşim boşver bunları.arabananı teslim aldığın zaman herşeyi unutuyorsun.koy benzinini arabanın keyfini çıkar.gerisi fasa fiso.güle güle kullan.

Geri