Yeni Aracım C-2 Elegance

galeriden hep korkmuşumdur ama galeride düzgün araç olmayacak değil tabi.
aracınızda alırken bildiğiniz sıkıntılardan başka sıkıntı çıkmaz gönül rahatlığı ile binersiniz inşallah. sonradan birşy çıkınca çok moral bozucu oluyor.
güle güle kullanın.

Güle güle kullan,hayırlı olsun...

sagolun teşekkürler

galeriden hep korkmuşumdur ama galeride düzgün araç olmayacak değil tabi.
aracınızda alırken bildiğiniz sıkıntılardan başka sıkıntı çıkmaz gönül rahatlığı ile binersiniz inşallah. sonradan birşy çıkınca çok moral bozucu oluyor.
güle güle kullanın.

galericilerde sonuçta biniciden alıyor demi temizide olur kirliside

bu arada bu araçtan almak isteyen benim gibi arkadaşlar vardır forumda. hem benim için hemde forum için araç ile ilgili görüşlerinizi paylaşırsanız seviniriz. şurası iyi,şunu beyenmedim,hızlanaması çok iyi, kasada ses tıkırtı var yok gibi ne biliyim aklınaıza ne gelirse lütfen paylaşın. görüşleriniz bizim için değerli.

Allah kaza bela vermesin keyifle binersiniz inşallah..

Galericiler takastan istediği karı elde ettimi, nakit ihityacı varsa 3e, 5e bakmadan takas aracını paraya çevirmek adına ucuza verebliyor. İyi baktırdıysanız.. İçiniz rahat olsun..

bu arada bu araçtan almak isteyen benim gibi arkadaşlar vardır forumda. hem benim için hemde forum için araç ile ilgili görüşlerinizi paylaşırsanız seviniriz. şurası iyi,şunu beyenmedim,hızlanaması çok iyi, kasada ses tıkırtı var yok gibi ne biliyim aklınaıza ne gelirse lütfen paylaşın. görüşleriniz bizim için değerli.

o zaman 5 gündür bindigime göre anlatacak olursam uzun yolda yaptım bu arada kesinlikle çok zevkli araba sürüşü çok tatlı elbette önemle söylemem gerekir ki bmw mercedes konforu başka birşey ama arkasından kesinlikle gelebilecek konfor da
yol tutuşu özellikle hayranlık uyandıracak şekilde burnunun uzun ve kaputun ortasının piramit gibi olması virajlarda adamın gözüne dehşet görünüyo :D
çok yakışıklı :)
1.6 motor istedigini vermiyor insana kesinlikle ama özellikle 3.vites ve 3000 devir gibi ara hızlanmalarda çok güzel özellikle benim gibi 2.0 vectra b den inip buna binenler çok hoşnut kalmayabilir ama verginin düşük olması çok güzel birşey
daha bilmiyoırum ki ne sorarsanız cevaplayım her konuda yardımcı olurum
lastik hava basınç sensörü yok dediler o beni çok üzdü çok merak ediyordum onu çünkü :)
comfort al ne yapacan elegance ı dediler ama eminimki farkı binince anlıyorsdunuz o yüzden özellikle elegance alın derim
bide son olarak keşke sunroof da olsaymış o çok büyük eksiklik

Allah kaza bela vermesin keyifle binersiniz inşallah..

Galericiler takastan istediği karı elde ettimi, nakit ihityacı varsa 3e, 5e bakmadan takas aracını paraya çevirmek adına ucuza verebliyor. İyi baktırdıysanız.. İçiniz rahat olsun..

ALLAH razı olsun teşekkürler dogru söylüyorsunuz bu skystar la takas etmiş çünkü arada iyi birşeyler yemiş herhalde

Güle güle kullanın aracınız güzel görünüyor, galericilere güvenmem ama bende galeriden aldım aracımı iyice baktırıp exper yaptırdıktan sonra sorun çıkmaz diye düşünüyorum...

Güle güle kullanın aracınız güzel görünüyor, galericilere güvenmem ama bende galeriden aldım aracımı iyice baktırıp exper yaptırdıktan sonra sorun çıkmaz diye düşünüyorum...

çıkmaz inşaallah hayırlısı neyse o olsun rabbim hayırlısını versin cümlemize

Allah kaza bela vermesin kardeşim.Hayırlısı olsun.

Geri