Yeni aracıma Kavuştum Audi A6

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Qabus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bu a6 larda 2.5tdi motorlu versiyonu vardır türkiyede hacimden dolayı tutmaz pek fazla vergi olayı malum ama çok kaliteli uzun ömürlü bir motordur vw nin ürettiği en kaliteli motorlardan biridir biraz fazla yakar dizele göre ama hakkınıda verir birde chipledinmi 190 beygir oluyor yakıttada 1 litre yakışı düşüyor düşük km li bir a6 2.5tdi bulunsa her şekil bilinicek araba 500 bin km yi görenleri var motora anahtar değmeden...

Hayırlı olsun bizde A4 aldık yeni 2008 Model 2.0 TDi yeni kasa. :D Bence Mercedes-BMW-Audi gibi premium markalar çok ayrı bişey...

o kasanın 2.7 biturbo modeli varki aman yarabbi :D Hayırlı olsun

Hayırlı olsun bizde A4 aldık yeni 2008 Model 2.0 TDi yeni kasa. :D Bence Mercedes-BMW-Audi gibi premium markalar çok ayrı bişey...

biz küçük amcaya sonata aldık 2009 dehşet bir araç ilk burun kıvırdım biraz sonatamı falan filan diye ama amerikada en çok satan 5 inci araba ve bir bindim bütün fikrim değişdi.. arabada yok yok ne ararsan var sunroof deri elektirkli ısıtmalı koltuklar akıllı cruise sistemi akıllı havalandırma hyundainin akıllı h-matic şanzımanı araba bende kaldı bir hafta ayrılmak istemedim resmen süper bir araba yapmış hyundai 2.0 crdi motorda klassmanına göre az yakıyor adamlar bağımsız süspansiyon falan yapmışlar kalın bir kapısı var öyle japondaki gibi kağıt gibi kapı yok alman gibi kapısı var kapıyı kapadınmı lok diye ses geliyor :) arabanın yol tutuşda mükemmel yani demem o ki premimum araç sınıfı çatırdıyor artık 3 markanın tekelinde değil bence :) arkadaşda yeni accord aldı oda harika işde tek dez avantajı benzinli oluşu accordun..

Hayırlı olsun, güle güle kullan. Demek ki bir de Mercedes veya BMW alsan A6 hakkındaki fikirlerin de değişecek. Boşuna dememişler ne kadar ekmek o kadar köfte diye :).

Hayırlı olsun, güle güle kullan. Demek ki bir de Mercedes veya BMW alsan A6 hakkındaki fikirlerin de değişecek. Boşuna dememişler ne kadar ekmek o kadar köfte diye :).

Mercedes deme abi:DA6 güzel araçtır,güle güle kullanın..

Yaranı deştim değil mi? :D

Merhaba Arkadaşlar....
Kullanış Olduğum Vectra b aracımı sattım ve 2004 model 70,000 km de İç Dış Sline Full+Full Multitronic 6 Vites F1 Şanzumanlı Araç Satın Aldım Ve Sizlerle Paylamak İstedim İlk İzlenimlerim Kesinlikle Vectrayla kıyaslanamayacak Kalitede Bir Araç Olması İç ve Dış Dizayndaki ayrıntılar olsun süspansiyon motor şanzuman olsun çok ama çok farklı bir Araç Yakında Fotoğrafarı Ekliyecem+
Mustafa hayırlı uğurlu olsun kardeşim,
A6 harika arabadır...lakin vectra ile kıyaslanmaz onun dengi A4 dür :)
iyi günlerde kullan

A6 'ya bu herhangi bir vectra ile kıyası olamaz

aynı zamanda üzerindeki 1.8T motor muhteşem bir motor 500hp'lere kadar yolu açık..

lpg ile uyumlu-sorun olsa bile parça zibil..

yapabileceğinin en muhteşemini yapmışsın hocam.. maşallah..

dipnot: senden ricam bu arabanın dış görünüşü ile jantlar hariç oynama lütfen..

hayırlı olsun .kaça aldınız sakıncası yoksa , + dizel mi kaç motor v.s bi ara bende düşünmüştüm ama düşük km bulamamıştım fiyatlarda çok uçuktu
şimdi bunu aldım çok memnumum
15102011604.jpg

15102011603.jpg

15102011602.jpg

reklam yapmasan arkadaş? :kop:

fatmagül gibi " BİR REKLAM SONRA DEVAM EDECEK" yazmadığın kalmış... :D

Geri