Ynt: Yeni Astra 1.6 Dizel 136 HP Sport Aracım Geldi
Dış tasarım
Lansman rengi olan Neptün mavi aracın kendini ortaya çıkarmasını sağlıyor.
Krom çerçeveler köpek baligi yuzgeci anten ve opsiyonel olarak yaptirdigim cam filmleri, boya koruma araca kişilik katıyor.
Jantlar; Ben Enjoy active paketteki titanium alaşım jantlari daha cok beğendim, ancak üst paket cosmoya göre sportun jantlari daha iyi. Donanim paketi yükseldikçe jant tasarımı daha kötü gözüktü gözüme.
Konfor ve ic tasarım
Ayarlanabilir kol dayama, yukseltilebilir koltuk, arka diz meafesi, koltuk rahatlığı, cd hazirlama derdinden kurtaran aux ve usb girişleri, cruise control ve hız limiti aracı sevmenizi sağlayan faktörler.
320 nm tork sayesinde gidis dönüşlu yollarda güvenli sekilde sollama yapabiliyor, sirtinizin koltuğa yapistigini hissediyorsunuz.
Ic tasarimda eksiler
Telefonunuzu ya bardak tutucu haznesinden feragat edip hazneyi kapatıp üstüne koymaniz , ya da vitesin önündeki bolmeye koyup zor bir sekilde ulasmaniz gerekiyor.
Boyunuz uzunsa koltuğun yuksekligini ve ileri geri konumunu iyi ayarlamazsaniz direksiyon simidi devir ve hız kadranini tam olarak görmenizi engelliyor.
2 haftalik izlenimlerim şimdilik bu kadar, iyiki almışım diyor ve aksamlari camdan kontrol etmeden duramiyorum