Yeni Astra Fiyatları belli oldu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan browerdi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Adamalar burada senin canını güvenliye almak istemişler daha ne olsun bence bunların baz modellerde olması cok güzel bir şey evett 5.000 - 6000 TL fazla olmuş ama hiç olmassa standart'a sokmak istemişler.

Bakın Ben Astramı almadan önce çok dolaştım. Baz model astra aldım onun yerine fiyat'ta daha donanımlı araba alabilirdim. Arabadan da pek anlamdığım için fiattakiler bana yok iş bu donanımda ABS var otomatik camlarda el sıkışmasına karşı sensör var gibi şeyler sunuyorlardı bende agzım acık vaaaaay diyordum. Sonra Opele gittiğimde bunlar hangi paketlerinizede var dediğimde satış danışmanı 2000 senesinden beri bunlar bizim Standart donanımız dediğinde, Opel almam gerektiğin anladım.

Tabiki haklısınız. Bu çok güzel birşey. Hele esp nin standart olması. Ama küçükte olsa yeni kasa astra hayalimiz vardı. O da uçtu gitti.

Bunu satıp üstüne 4-5 bişe ekleyip alınabilir diyorduk ki 1.6 115 HP istesen bile fark 12000-13000 TL oldu.

Biz astrayı alırken donanımların farkındaydık.

ESP - perde hava yastığı - TC Plus - aktif kafalıkları güvenlik paketi adı altında baz modele opsiyon olarak koyabilirlerdi.

Sportta ve cosmoda standart olabilirdi.

enjoj spor paket yeterde artar bile :D

ESP - perde hava yastığı - TC Plus - aktif kafalıkları güvenlik paketi adı altında baz modele opsiyon olarak koyabilirlerdi.

Sportta ve cosmoda standart olabilirdi.

kesinlikle bence de enjoyda bunlar opsiyon olmalıydı...
o zaman rakam 40ın altında olabilirdi...

ama benim bir görüşüm de şu, şu an astra H da dahil olmak üzere tüm opellerde indirim var, kanmayın bu indirime dedik ama bir de olayın şu tarafı var,

diğer marka modellerin fiyatlarına baktım, astra H alınabilecek bir model oluyor şu koşullarda ancak onda da temiz 2006-2007 enjoy u 25 civarına bulmak mümkün... bu da başka bir seçenek...

gel gelelim yeni astra fiyatlarının aşırı yüksek olmasına ve sadece benzinli modellerin bayilere gelmesine... bence ilk etken H kasa ve diğer modelleri biraz bindirim sonrası da olsa indirim ile elden çıkarmak öncelikle... fiyatlar yakın olursa çoğu kişi yeni kasaya yönelecektir.. şimdi ise tahminimce H kasaya talep daha fazla olacak... ve bir süre sonra.... - ki bence bu bir süre sonra da dizel in geldiği zamana denk getirilecek özellikle, sağolsun opel türkiye tarafından - J kasa indirime girecek reklamlar afişler vs ile... denecek ki opelde indirim :) o zaman da eldeki H kasaların çoğu yedirilmiş olacak dediğim gibi... ve dizel liderliğe yükselecek fiyat etiketinde... sonrasında sedan çıkacak, o çıkarken bi posta daha indirim olacak... hep aynı tantana sağolsun opel türkiye...

illaki J kasa astra olsun isteyenler bence bi kaç sene beklesin.. ben de aynı şekilde eğer halen J kasa astra almayı düşünürsem ( ilk izlenim sonrası aracı beğendim ancak tekrar tekrar çektiğim fotoğraflara bakınca tekrar gözden geçirince kafam çok da net değil ... )
bu fiyatın da etkisi var tabi.. dediğim gibi 2007 h kasa enjoyları 25-27 civarına bulmak mümkün... J ile arada yarıyarıya yakın fark var neredeyse 20 milyar...inanın değmez ... temiz bir corsa d bile alınabilir rahatlıkla o farka..

sevgiler...

Umut yanlışım varsa düzelt Bluetooth sadece cosmo da var sanırım ..Yaw bu meret ne maliyetli bişeyki opel koyamadı gitti Albea ve Symbolde bile opsiyon olarak var ..Ondan sanra 45-50 bin liralık araba al ondada olmasın mantıklımı sence?

Son düzenleme:
mantıklı olan bişey söylesene abi opelde :):)

Doğru söylüyorsun..Fazla takılmamak lazım bu kadar kazıktan sonra.

arkadaşlar opel magazin degisinde türkiyeye navigasyon olmayacağını söylüyordu fakat web sitesinde fiyat farkı donanım listesinde var.cd 500 navi 1300 tl fiyat koymuş ben bu opeli anlamıyorum çok saçma hareket ediyor eğer getirdiysen navigasyonu neden derginde olmayacak deyip kendini baltalıyorsun.

fiyatlar yüksek donanım ekletmek daha ucuza geliyor.eskiden baz versiyonlar ucuz üzerine cosmo alıp donanım eklendiğinde fiyat %50 fazla oluyordu.bence şu anlama geliyor yeni J kasa her yönüyle tamamiyle yeni dizayn edilmiş ve bunun parasını global krizde satışa yansıtmışlar o yüzden baz versiyonlar bile pahalı.fakat donanım ekipmanları eski H kasada dizayn edildiğinden yani aynı dananım teknolojisi olduğundan maliyeti düşük donanım eklendiğinde fiyat eskisinden az artıyor.yeni kasada olupda eski kasada olmayan avrupa modelleri gözönünde tutulduğunda özellik yok gibi.

Son düzenleme:
opelmagazin özelsayıda belirtilen navigasyonun olmadığı değil navigasyonda Türkiye haritasının olmadığı :D:D gerçi bu durumda navigasyon olsa da olur olmasa da ama bu tamamen opel türkiyenin bişey yemesi... yüklesen de dergiye o ibareyi koymasan :D:D dimi ama... eksikliği kısa zamanda hallederler ama eksiksiz başlamak daha iyi olmazmıydı...

Geri