Biz güzel Türkiye'mizin bazı şehirlerinde bulunan tabelaları zor okuyoruz,araba nasıl okusun.

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
fiyat listesinden sonra donanıma bakmak akıllıca değil bencedonanım listeleri mevcutmu aracların spor pakette neler var ?
Adamalar burada senin canını güvenliye almak istemişler daha ne olsun bence bunların baz modellerde olması cok güzel bir şey evett 5.000 - 6000 TL fazla olmuş ama hiç olmassa standart'a sokmak istemişler.
Bakın Ben Astramı almadan önce çok dolaştım. Baz model astra aldım onun yerine fiyat'ta daha donanımlı araba alabilirdim. Arabadan da pek anlamdığım için fiattakiler bana yok iş bu donanımda ABS var otomatik camlarda el sıkışmasına karşı sensör var gibi şeyler sunuyorlardı bende agzım acık vaaaaay diyordum. Sonra Opele gittiğimde bunlar hangi paketlerinizede var dediğimde satış danışmanı 2000 senesinden beri bunlar bizim Standart donanımız dediğinde, Opel almam gerektiğin anladım.
ESP - perde hava yastığı - TC Plus - aktif kafalıkları güvenlik paketi adı altında baz modele opsiyon olarak koyabilirlerdi.
Sportta ve cosmoda standart olabilirdi.