Yeni Astra Fiyatları belli oldu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan browerdi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
arkadaşlar bayiden aldığım bilgiye göre kesin olmamakla birlikte
yeni astranın fiyatı 38.000 tl den başlayıp 45.000 tl ye kadar satılacakmış ve 15 aralık bayilerde olacakmış yeni astra ..

limana indi bile... baz donanım olarak 1.4 100hp edition lansman fiyatı 38 küsur...

astra h lerde indirim olurmu acep?
yeni astra gelince?

Umut nedir son durum 15 güne ancamı dağılacak bayilere...Ben sordum bayilere ısrarla fiyat vermiyorlar. Bu arada sen ne alacan karar verdinmi?

ordaki 16bin euroluk baz model burda yaklaşık nerden bakılsa 36 37bin civarında olur gibime geliyor cünkü 40 bine 1,4 baz model olmaz saçma yani .

sanırım benim 2011 ilk çeyreğini bulacak... öncelik ev oldu :)
şu an tam karar vermedim ancak,

seim2.jpg

karbon gri, mondial deri, AFL paketi, panoramik sunroof ...

sanırım benim 2011 ilk çeyreğini bulacak... öncelik ev oldu :)
şu an tam karar vermedim ancak,

seim2.jpg

karbon gri, mondial deri, AFL paketi, panoramik sunroof ...

Hayırlısı olsun bakalım sende en babasına göz dikmişsin :)
bu arada 1.6 yı 36 ya versinler alalım :P

ordaki 16bin euroluk baz model burda yaklaşık nerden bakılsa 36 37bin civarında olur gibime geliyor cünkü 40 bine 1,4 baz model olmaz saçma yani .
Düşüncelerime tercüman olmuşsun arkadaşım 1.6 sı 36-37 olması lazım

1.4 140hp lik motor daha ekonomik ancak alt devirlerde biraz cansız olarak eleştri almış, 1.6 ise oldukça başarılı zaten bilinen mevcut motor :) aradaki fiyat farkına bakılarak seçimi yapacağım... ilk olarak aklımda 1.4 Turbo Cosmo vardı, avrupa testlerindeki yorumlara kulak verdim, test sürüşü sonrası kesin kararı veririm...

Evet izmirli arkadaşlar limanda son durum nedir ...Arkas'a doğru bir hareket yokmu? malum adamlar nakliye gümrük vs... öncelik hesabı?
:)

Geri