yeni opel astra
arkadaşlar benim kendi görüşüm araba çok sık olmuş iç dizayn dış dizayn resmen opelin insignia ile başlayan tasarım değişikliği çok güzel devam etmektedir..bir arkadaş yanılmıyorsam bu çizgiler opel astra ya ait değil demiş ama hiçbir arabanın çizgisi yıllarca aynı kalmaz eskilerle yenilere bakın hiçbiri birbrine benzemiyor..
opel gerçek sitesinde yazan araçların şu anda satılan astra fiyatları olduğunu sorarak öğrendim..sitede yaptıkları tam bir oyun...ama opel gerçek mali olarak iyi bir durumda değil bundan belki bir çoğunuzun haberi yoktur...
ayrıca yeni opel astranın almanya fiyatlarından yanılmıyorsam %36,5 vergi düşmeniz gerekmektedir..ayrıca orda satılan arabalarda kar ile satılıyordur belki türkiyeye gönderdiklerinde karlarının bir kısmından feragat edebiliriler..ordaki vergi sistemi türkiyedeki gibi değil..
zaten piyasaya gireceği fiyat belli aralıklarda olur eğer iyi bir satış potansiyeli istiyorlarsa vw golf gibi girmeyeceklerdir..
bir arkadaşında dediği gibi benim hesaplarıma görede türkiyeye 35 milyar civarlarında bu araba girecektir...