Yeni Astra H Golf ü Fena Solladi!

bu verileri bende duymustum opel astranin golf ten fazla sattigini ama ben viyanada yasiyorum burda felaket sekilde golf var astra daha az ama bütün avrupada demek ki astra daha cok fiyat yönü cok etkiliyo opelin ben golf alcaktim eski arabam golf tü fiyatlar ucuk golf 5 ikinci el, karsilastirdim golf le astrayi ayni özelikleri olani gittim astra aldim ben alirken arasinda fiyat olarak 3.4 bin euro daha yüksek ti golf almamda astrayi etken fiyat oldu benim icin

öncelikle hoş geldiniz imzanızı forum kurallarına göre düzenlemeniz gerekiyor...

honda,seat ve skoda marka plazalar ve servislere sahip olan bi iş adamı,peugeot servisi açtı,nie bikaç tane varken pejo da açtınız dedim,servisten kazanmak için dedi.
umarım açıklayıcı olmuştur:)

Kesinlikle Astra H :)

Tebrik ederim Opel i :alkis: ayrıca bişey dikkatimi çekti :eek: Punto %50 artırmış rakamı hayret ... :confused:[/quoteÖ

ÖYLE ÖYLE maalesef cunku alışkanlık hala kuş serilerinden gelen bi tofaş fiat alışkanlıgı devam ediyo ve o arabaya o parayı veriyolar ya cok yazık

Kuş serisiyle pek alakası yok, zira Punto'nun %50 artış gösterdiği bu liste Türkiye değil, Avrupa satış rakamlarına dayanıyor. Avrupalılar kuşa muşa da binmiyor yıllardır (bizim kuş dediklerimiz Avrupadaki Fiat Regatta: http://www.revista-parabrisas.com.ar/wallpapers/coleccion/regatta_1024.jpg)

Punto, Fiat'ı ipten çeken bir otomobil oldu, çok güzel bir dış tasarımı, makul kalite seviyesi, mod'a açık olması, ucuz servis ve yedek parçasının yanında uygun fiyatı, geniş motor yelpazesi ve yüksek donanım özellikleriyle piyasada o fiyat aralığında düşünülebilecek en uygun otomobillerden birisidir bence.

2006 da kaldı o rakkamlar , astranın satışlarında 2007 yılında düşüş oldu,bu konuda zaten 2007 başına ait, 1.5 senelik konuya cevap yazıyorsunuz.
Golf jetta ikilisi en çok satanlar listesinde bir numarada, zaten astranın o motoruyla, Golfün 1.4 TSi + DSG şanzıman ikilisine karşı koyacak takatı da yok. İşi başka bahara kaldı.
Üstelik VW yeni golfe bir de opsiyonuna IDS + ı eklemiş ,otomatik park etmeyi arka kamerayı, adaptif cruise controlü eklemiş.Allah yani. Demek ki bu teknolojik oyuncaklar satışlarda tercih sebebi oluyor, en azından avrupada oluyor, bizde kimse umursamıyor. Karpuz seçerken daha daha özenli davranıyor bizim millet, içinin ne olduğuna dikkat ediyor hiç değilse.
Astranın altından zemin kayıyor
bye2.gif
.

2006 da kaldı o rakkamlar , astranın satışlarında 2007 yılında düşüş oldu,bu konuda zaten 2007 başına ait, 1.5 senelik konuya cevap yazıyorsunuz.
Golf jetta ikilisi en çok satanlar listesinde bir numarada, zaten astranın o motoruyla, Golfün 1.4 TSi + DSG şanzıman ikilisine karşı koyacak takatı da yok. İşi başka bahara kaldı.
Üstelik VW yeni golfe bir de opsiyonuna IDS + ı eklemiş ,otomatik park etmeyi arka kamerayı, adaptif cruise controlü eklemiş.Allah yani. Demek ki bu teknolojik oyuncaklar satışlarda tercih sebebi oluyor, en azından avrupada oluyor, bizde kimse umursamıyor. Karpuz seçerken daha daha özenli davranıyor bizim millet, içinin ne olduğuna dikkat ediyor hiç değilse.
Astranın altından zemin kayıyor
bye2.gif
.
:good::good::alkis::alkis:

Geri