Ynt: Yeni Astra J 1.6 Dizel 136 HP İncelemelerim
Tekrar hayırlı uğurlu olsun
Tekrar hayırlı uğurlu olsun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
astraowner link' Alıntı:evet ucuk kacik bir motor degil ama kotu hic degil. cogu firmanin hala d sinifi araca 100 hp dizel koydugu bir donemde.ayrica yol tutusla agirligin hic alakasi yok. ve dediginiz gibi agirlik azaltmak maliyetli birsey. ama vag grubu gibi bir hafifleme yapmasin. boyle kalsin ama o octaviadaki leon daki sacmasapan yalitim ve yoltutus sorunlarini getirmesin. ikiside eski kasalarindan kotu durumdalar bu konuda net eksikliklerle hafiflemis araclar buyuk yatirimlarla degil. yalitim olmasada yol tutus sorunu golftede var onda da yalitim iyi.onlardan 100 kilo fazla olsun a3 gibi ama adam gibi olsun. yani 200 kilo degil 100 kilo hafiflesin ama baska seylerden odun vermesinler yeni astra da.
madmax50 link' Alıntı:Golfte kesinlikle yol tutuş sorunu yok. Astranın ki benim gibi sınırlarda gezen birinin kolayca anlayacağı kadar iyi ama normal kullanıcı anlamaz farkı. Asıl fark sessiz ve yumuşak süspansiyonda. Astra bozuk yollarda hiç çekilmiyor ve lokurtulu çalışıyor. Tabiki bu kişisel bir tercih. Kimi konfor sever kimi benim gibi sert ve spor sever.
astraowner link' Alıntı:zaten golf u ayirmistim golfte sorun 140 liginda ama a3 ten yine cok geride astra ve focus a3 e yakin ve golftenn iyiler yol tutusta ama golftede sorun yok dediginiz gibi 140likta sorunlar disinda. Normal kullanici 140likta ki sorunu cok rahat anlar mesela.
bu arada sizde bir 100 u gecmem butun kurallara uyarim diyorsunuz bir limitlerde kullaniyorum diyorsunuz yanlis anlamayin ama daha oncede karsilikli yazistigimiz icin ilginc geldi
bu arada astra nin suspansiyon sesli golften daha sesli evet ama sizin suspansiyonlarda watts baglantisi yok bildigim kadariyla normal tosiyon var. Daha cok yol tutusu ve yumusakligi etkileyen birsey olsada seside biraz etkiliyordur.
O biraz da süspansiyon sisteminin kalitesizliğinden kaynaklanıyor.astraowner link' Alıntı:peugeot dan alicagini hic sanmiyorum. alirsa opel in icin iyi olmaz suanki kalsin daha iyi. 308 i denemedim ama vag in mqb platformunun dusuk araclardaki halinden (leon ve octavia) iyiyse de hic sasirmam esp olmasa yolda duramiyorlar cunku.
Biraz degil tamamen ondan kaynaklaniyor dusuk versiyon araclara hic kaliteli suspansiyonlar secmemisler.( bu arada bagimsiz suspansiyon=agirlik)sohayli link' Alıntı:O biraz da süspansiyon sisteminin kalitesizliğinden kaynaklanıyor.