Yeni Astra J 2012 Sport Hakkında...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan DaVinci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

DaVinci

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Öncelikle herkese merhabalar,
Aranıza yeni katılıyorum. Henüz bir Astra sahibi değilim fakat 1-2 hafta içerisinde bir araç almayı düşünüyoruz...

Ben de yaklaşık 1-2 haftadır Astra ayarındaki arabalar hakkındaki yorumları ve fiyatları araştırıyorum. Galiba sınıfına/fiyatına göre alabileceğimiz ve kullanıcıyı fazla üzmeyen en ideal arabalardan birisi Astra. Zaten tasarımı da çok hoşuma gidiyor.

Fakat arabayı almadan önce tecrübe sahibi olan forumdaki üstadlara birkaç sorum olacak;
Astra Sport 1.4 140 HP Manual almayı düşünüyoruz. Fakat Cosmo-Sport arasında takılmakla beraber opsiyon konusunda da kararsız kaldık.

1. Sport alıp AFL + FlexRide taktıracağız. Sportu istememin sebebi Jantları aslında. Sizce o kadar para verdikten sonra Cosmo mu tercih etmeliyim ?
2. Navi 600 ü sadece renkli ekran için istiyorum aslında. Fakat bunun taktırmayıp sonradan başka bir navigasyon cihazı veya daha iyisini taktırmak mümkün mü ? Siz neyi tavsiye edersiniz ?
3. Şu an için Astra 1.4 140 HP katalogdaki anahtar teslim fiyatı 48.900 TL olarak görünüyor. Bu fiyattan indirim yapmak mümkün müdür ?

Bunların haricinde tüm tavsiye ve görüşlerinize de açığım elbette.

Selamlar...

Ynt: Yeni Astra J 2012 Sport Hakkında...

Aramıza hoşgeldiniz, Sport + AFL + Flexride Sport'un Cosmo'dan en büyük eksiği olan AFL'yi kapattığı ve yanında Flexride gibi büyük bir artı sağladığı için çok makul bir seçenek. Elbette mümkünse Cosmo'ya Flexride ekletmenizi tavsiye ederim.

Fiyat için her zaman yazana göre belli bir miktar indirim söz konusudur, şu sıra kampnayalar olduğu için belki büyük bir indirim olmaz ama eminim bir miktar daha düşebilirler fiyattan.

Navi için her zaman orjinal en iyisidir bence, Navi 600 tavsiye ederim.

Şimdiden hayırlı olsun, kazasız belasız binin aracınıza inşallah.

*Öncelikle navigasyon cihazını sonradan taktırabilirsiniz tabiki (ama orjinal olan cd 600 taktıramazsınız)
*sport alıp afl için 2500 tl + vermek yerine, net bilmeden üstünkörü söyliyim sport ile cosmo arasında en fazla 4000 tl fark olsa, ( katlanabilir ayna + ön sensör + kap içi led + alarm ) gibi eksikler için 1500 tl fazladan verin direk cosmo alın derim...
*Flexride için bişi diyemem ben benzinli alacak olsam kesin alırım zaten :)))

Direkt olarak cosmo alamak daha mantıklı bence de.

ufat tefek detaylar için ilerde keşke dememek icin cosmo alın..

Yanıtlar için teşekkür ediyorum. İnşaallah aldıktan sonra kazasız belasız kullanmak nasip olur.

Ben sportif bir görünümden dolayı Sport modeli istiyorum aslında. Yani kapı içi ledler, ön sensör... bunlardan vazgeçmiştim. Bir de nedense Cosmo'daki Jantları pek beğenemedim. Alırken değiştirmek mümkün müdür acaba ?
Aslında AFL yi taktırdıktan sonra @astta nın da dediği gibi ~1500 TL daha verip Cosmo almak daha mantıklı gibi.

Peki Navi 600 haritalar, kullanışlılık gibi özellikler yönünden sizce nasıldır ?

DaVinci link' Alıntı:
Yanıtlar için teşekkür ediyorum. İnşaallah aldıktan sonra kazasız belasız kullanmak nasip olur.

Ben sportif bir görünümden dolayı Sport modeli istiyorum aslında. Yani kapı içi ledler, ön sensör... bunlardan vazgeçmiştim. Bir de nedense Cosmo'daki Jantları pek beğenemedim. Alırken değiştirmek mümkün müdür acaba ?
Aslında AFL yi taktırdıktan sonra @astta nın da dediği gibi ~1500 TL daha verip Cosmo almak daha mantıklı gibi.

Peki Navi 600 haritalar, kullanışlılık gibi özellikler yönünden sizce nasıldır ?
bayii ile jantları konuşun cunku onların işine gelır cosmo jant daha pahalı ama degıstıreceklerını sanmam
navi 600 harıta olarak vasat ama gorsellık ve ekran kalıtesı cok ıyı
begenmezsenız sonradan necvox taktıramıyorsunuz ama bunu bılın
kararınızı ona gore verın orjınalındekı cd400 le alırsanız sonradan necvox takılabılıyor
cosmoda derı koltuk+alarm+katlanır ayna vb detaylarda artısı var

ben şuan yeni bir astra alacak olsam sport afl+flexride alırım kişiden kişiye zevkler değişir bu yüzden kimisi sırf spor koltuklar için bile sport olabilir bazıları da deri döşeme için cosmo alır onun dışında arada uçurum yok ayrıca cosmo hemen teslimse sport donanımlarla beklenecekse cosmo alınabilir bence olmazsa olmaz flexride diğerlerinin hiç bir önemi yok afl sadece araç görüntüsü için güzel yoksa çok önemsiz benim için isterse 500 metre aydınlatsın bir önemi yok ama aracın dış görüntüsünü bambaşka yapıyor birde cosmo jantlar yakışmıyor bu araca bence

Navi600 ü biraz araştırdım forumdan. Galiba Cyclone ve Necvox'a göre biraz eksik gibi. Kamerası da yokmuş...
CD500, sonradan Necvox veya Cyclone'a çevriebiliyorsa. Bu şekilde olsa daha iyi olur gibi.

Bir de bilmediğim birşey var. Bu Opel'in sitesindeki fiyat listesinde yer alan opsiyonlar kısmında sadce Sport için stil paketi var. Bu özellikler zaten Cosmo'da bulunuyor mu ?
Stil paketi ile hangi özellikler geliyor onu bulamadım...

Geri