Yeni Astra J 2012 Sport Hakkında...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan DaVinci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Yeni Astra J 2012 Sport Hakkında...

Bu konu forumda zaman zaman tekrar ortaya çıkıp farklı boyutlara geldiğinden uzak durmaya çalıştım, fakat birkaç cümle yazıcam.

Öncelikle AFL çok güzel bir sistem, buna kimsenin itirazı yok.Fakat AFL ye verdiğiniz paranın karşılığını alabilmeniz için gece ve ışıklandırmanın az olduğu yerlerde çok seyahat eden bir sürüş profiline sahip olmanız lazım.Şehiriçinde zaten yollar aydınlık olduğundan AFL nin fonksiyonları hissetmeniz zor.Ben kendi arabamdaki alışkanlık ile farları otomatik sanıp Astra G ile şehiriçinde farkında olmadan farlar kapalı gitmişim, farların kapalı olduğunu gideceğim yerin parkyerine ulaştığımda farkettim.

Diğer taraftan flexride aracın karakterini değiştiren bir özellik ve bu özelliği ancak üst sınıf araçlarda bulabilirken astrada buna sahip olabilmek çok güzel bir ayrıcalık.

AFL ye ihtiyacınız olup olmadığına siz karar vereceksiniz.Fakat flexride eğer ilerde sorun çıkarmaz ise çok daha keyif alacağınız bir özellik.

Sport düşünmemin tek sebebi. İç tasarımı idi aslında. Yani biraz daha genç işi olsun istiyordum. Fakat Cosmo'nun da içi fena sayılmaz gibi.
Sizlerin de dediği gibi zevk meselesi aslında. Fakat satarken de Cosmo elbette avantaj sağlayacaktır diye düşünüyorum ben de.

@tomacco hocam,
Aslında aracın içinde video izlemek bana da pek uygun gelmiyor. Renkli ekranı sonradan geri görüş kamerası taktırabileceğimi de düşünerek istiyorum. GPS i de telefon ile halledebiliriz sıkıntı olmaz. Bu şekilde araçtaki orijinal navigasyon setinin yerini tutmayacaktır elbette ama olsun. Şimdilik bu konuyu çok detaylı araşırmadığım için üzerindeki CD400 kalsın diyorum. Sonradan buradaki üstadlar gibi bir ekleme yapabiliriz heralde...

Onun haricinde hiçbirşey ekletmesem bile FlexRide paketini kesinlikle düşünüyorum.
Son olarak da ya siyah ya da kırmızı tercih edeceğim heralde. Onu da bayide anlayacağız..

Bu arada yardımcı olduğunuz ve fikirlerinizi paylaştığınız için tekrar teşekkür ediyorum.

Selamlar...

bulent_tnt link' Alıntı:
Kim ne derse desin
Fark varki cosmo pahali
Sport alip ekleme yapmanin mantigini anliyamadim
Satarken model olarak gene sport olarak satacaksiniz.
Herkezin sahsi gorusu birsey diyemem
satarken donanım farkları tam olmasada yine alınır yani araç pahalıya satılır birde araçları zevk almak için düşünelim 2.eli düşünüp araç alan tek millet bizizdir heralde

Bu arada fiyat kataloğunda CD400 e opsiyon olarak sadece Navi600 görünüyor. Alırken CD500 taktırmak mümkün müdür acaba ?

DaVinci link' Alıntı:
Bu arada fiyat kataloğunda CD400 e opsiyon olarak sadece Navi600 görünüyor. Alırken CD500 taktırmak mümkün müdür acaba ?
cd 500  2012 yılından oncekı modellerde 2012 de cd600 cıktı ( navi600 ) yani sistem aynı sadece navigasyon kartı dışarda

Anladım. Navigasyon olmayan, sadece renkli ekran olan bir müzik çalar düşünüyorum da. Kullanmayacağım için gereksiz yere navigasyon özelliğine de para vermemek için...

DaVinci link' Alıntı:
Anladım. Navigasyon olmayan, sadece renkli ekran olan bir müzik çalar düşünüyorum da. Kullanmayacağım için gereksiz yere navigasyon özelliğine de para vermemek için...
öyle birsey yok

Anladım. Teşekkür ediyorum...

orjinal navi 600 lerde balık sırtı anten de geliyor . aslında güzel bir ayrıntı. araçlarımıza da çok yakışıyor. jant olayına gelince benim araç enjoy plus olmasına ragmen servisle aldıgım zaman görüşerek cosmo jant taktırmıştım( niye yaptıysam artık :( ) yani bunun tam tersi de mümkün olabilir ama servisten servise durum degişir.

dinojasie link' Alıntı:
orjinal navi 600 lerde balık sırtı anten de geliyor . aslında güzel bir ayrıntı. araçlarımıza da çok yakışıyor. jant olayına gelince benim araç enjoy plus olmasına ragmen servisle aldıgım zaman görüşerek cosmo jant taktırmıştım( niye yaptıysam artık :( ) yani bunun tam tersi de mümkün olabilir ama servisten servise durum degişir.
senın araca cosmo jant yakışmış ama hakkını yeme

Geri