Yeni Astra J 2012 Sport Hakkında...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan DaVinci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Yeni Astra J 2012 Sport Hakkında...

stil paket = bluetooth ve sunroof

Bence ;

1- Sport alıp AFL ekletecekseniz doğrudan Cosmo almanız daha iyi. Flexride onun üstüne ekletebilirsiniz. Bu arada sport'un jantları benim de gözüme ilk başta çok daha iyi görünüyordu ancak şimdi Cosmonunkiler de fena görünmüyor : )) Zevk meselesi tabi.

2- Navi 600 orjinaldir. Sadece renkli ekran ön könsolda görsellik için alıyorsanız Navi 600 idealdir. Digerlerinde clip , cd vs izlenebiliyor ancak bu bence dogru bısey degıl. Dikkatiniz dagılır kaza olabilir Allah göstermesin.

3-Ben en son sordugumda 1.4 140 hp manual 46.250 fiyat verdiler. Güzel bi pazarlıkla rahat 45-46'ya alınabilir. Karter koruma vs hediyesi.. sizin dediginiz fiyat çok yüksek. İnmezlerse az sabredin yeni bi kampanya yoldadır zaten. Bu ara otomotiv sektöründe kriz var.

BİLDS link' Alıntı:
3-Ben en son sordugumda 1.4 140 hp manual 46.250 fiyat verdiler. Güzel bi pazarlıkla rahat 45-46'ya alınabilir. Karter koruma vs hediyesi.. sizin dediginiz fiyat çok yüksek. İnmezlerse az sabredin yeni bi kampanya yoldadır zaten. Bu ara otomotiv sektöründe kriz var.
Bna da istanbulda aynı fıyatı verdiler Sn.Bilds.Ama fiyatların daha da dusecegını duydum bı yerlerden.Satışlar beklendıgı gıbı olmamış Opel'de.Yeni bir kampanyayı bekliyorum.Amacım 1.4 140 hp sportu 44 lıraya almak..
Sizin de aracınız hayırlı olur ınsallah Sn.Davinci

BİLDS, bbeerrkk67 teşekkür ediyorum. İnşaallah sizin de hayırlı olur aracınız.

Bayiye bu haftasonu gideceğiz(Ankara). Sanırım Cosmo olacak gibi. Opsiyon olarak sadece FlexRide olsun diyorum. Sonradan karın ağrısı olmasın, almışken iyisi olsun. Belki biraz bütçeyi zorlayacak ama neticede uzun yıllar kullanmayı düşünüyorum. Umarım bu haliyle güzel bir indirim yaparlar...

Bu arada fiyatların düşeceği konusu midir acaba ? Buna göre biraz daha bekleyebilirim çünkü.

Selamlar...

1.4t sport aracım var imkaınım olsa ve değiştirsem cosmo almak yerine, sport+afl başta olmak üzere +flexiride ve/veya +stil paket alırdım. ama cosmo almazdım çünkü bence jantım, koltuklarım ve iç görünüm cosmodan daha güzel cosmoda tek kıskandığım şey afl.

Bende başta sportun jantlarını beğeniyordum.
sonra donanımlarından dolayı cosmo tercih ettim.
iyi kide cosmo almışım diyorum.
yarı deri koltuk bile içeride aracın havasını değiştirip kalite hissi veriyor.
sırf renkli ekran için bence cd600 almayın.
cosmo+flexiride+navi alacağım diyorsanız illede cd600 yanında infinitiy ses sistemi isteyin işte o zaman süper olur.

Kim ne derse desin
Fark varki cosmo pahali
Sport alip ekleme yapmanin mantigini anliyamadim
Satarken model olarak gene sport olarak satacaksiniz.
Herkezin sahsi gorusu birsey diyemem

bülentin dediği gibi herkesin şahsi görüşü. ben arabayı bugün alacak olsam gene sport alıp ekleme yaparım. satış konusuna gelince sunroofu olmayan bir sport ile olan bir sport her ikisi de sport olduğu için aynı fiyata mı satılıyor? sonuçta örneğin sport + afl + stil paket cosmodan daha ucuza satılır ama daha ucuza alınır.

Dostum sport+afl+flexride bence tercih sebebidir.Cosma güzel bir donanım paketi ama iç ambiyansını bir türlü sevemedim sporta bir de still paket ekletip sanroof ve telefon kitine sahip olabilirsin ;)  045thumbsup

Avcı06 link' Alıntı:
Dostum sport+afl+flexride bence tercih sebebidir.Cosma güzel bir donanım paketi ama iç ambiyansını bir türlü sevemedim sporta bir de still paket ekletip sanroof ve telefon kitine sahip olabilirsin ;)  045thumbsup
Tercih meselesi birsey diyemem

Geri