Yeni Astra K yüzünü gosterdi

Dışı çok büyük bi değişim olammış. Kia Ceed ile golf e benzer ortası gibi olmuş. Ama içi iyi gibi

Arkadan bakınca seat leon'a benzettim, astra j yumuşak tasarımı vardı, astra K bence daha agresif duruyor, 1.4 turbo motorun yakıt tüketimini düzelttilerse almayı düşünürüm, arkadaşımda 1.4 T otomatik sport modeli var, aşırı sakin kullanan birisi olmasına rağmen ortalama 8.7 gösteriyor.

Motordan değil şanzımandan kaynaklanıyor çok yakması. Aynı aracın manuel olanında yakıt problemi yok. Active Select biraz ilkel bir şanzıman.

Ağırlık ciddi oranda azaldığı için J kasaya göre, K'da yakıt bariz olarak düşecektir. Burada sorun yok, asıl mevzu rakiplerine göre olan tüketim ;)

Arkadan bakınca seat leon'a benzettim, astra j yumuşak tasarımı vardı, astra K bence daha agresif duruyor, 1.4 turbo motorun yakıt tüketimini düzelttilerse almayı düşünürüm, arkadaşımda 1.4 T otomatik sport modeli var, aşırı sakin kullanan birisi olmasına rağmen ortalama 8.7 gösteriyor.

Zaten daha az yakamaz.yeni kasa da vag grubu 1.2 tsi gibi 7 litrelerde gezerse ben benzinli düşünürüm ama pek umudum yok.donanımdan kısıp dizel alacağız ya da j kasa 1.6 dizel bakacağız.

iPad'dan gönderildi .

Geri