Yeni Astra Navigasyon Güncellemesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mukeala
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
harita güncellemesini Opel değil, Navtürk firması yapıyor. onlar haritayı güncelleyecek ki, Opel'de araçlara yüklesin.
başka harita da yüklenemez çünkü yazılım farkı var. Opel hatayı Navtürk'ü seçmekle yaptı bence. yoksa Megane'ın uyduruk ekranında bile daha detaylı harita var, Opel'lerde neden olmasın.

garanti bittikten sonra navigasyon güncellemesi isterseniz servis kaça yapar bilmiyorum ama orjinal dvd'sini almak isterseniz 500 TL

opele has bi durum değil bence çoğu firmanın navigasyonlu aracı sıkıntılı oluyor .. ben bugün sipariş ettim aracımı ve navigasyonlu dvd + tv özellik li olanını sipariş ettim yurt dışından getirilen model değil sanırım yan sanayii ürünü gibi bişi zannedersem gelince görücem =))

hatta gazetelerde bir yazı çıkmıştı, Almanya'da BMW 7 serisi kullanan birisi navigasyonun tarif ettiği yoldan gidince uçurumun kenarına gelmiş:)

naviye extra ne kadar ödediğini biliyormusun? 2000 civarıysa büyük ihtimalle bu ürün takılacaktır;
http://www.facebook.com/album.php?aid=203053&id=289910167292

Bu navigasyon güncellemesi hiç olmayacak herhalde yazıklar olsun.

yakın zamanda gm-de ile iletişime geçeceğim bu konu ile ilgili...

Ben geçtim hiçbir gelişme yok...

harita navteq tarafindan yapiliyor, gecen ankarada 2010 - 2011 haritasi vardi. 15 gun once gordum.

yeni harita çıktı bilginiz olsun, POI'ler çoğalmış ve çoğu ili kapsayan detaylı harita gelmiş. artık çok fazla yol dışında yazmıyormuş. bayilerinizde bulamazsanız GM Türkiye'de Arzu hanım var, ona ulaşmaya çalışın

gelen güncelleme cd sinin üstünde version ile ilgili bir not yazıyormu?

yeni harita çıktı bilginiz olsun, POI'ler çoğalmış ve çoğu ili kapsayan detaylı harita gelmiş. artık çok fazla yol dışında yazmıyormuş. bayilerinizde bulamazsanız GM Türkiye'de Arzu hanım var, ona ulaşmaya çalışın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri