Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bursada europa var heradle sadece ben geçen passat gördüm yeni kasalardan çil çil parlıyodu valla süperdi jetta var passat var toyota corolla var yenilerden nissan navara var nissan primera var daha ne olsun be hatta subaru bile var impreza edirnede
İstanbul'da gri renkli polis araçlarının çoğu otoban polisi oluyor arkadaşlar bilginize. Çoğuda Passat veya jetta oluyor. Canınızı yakabilirler dikkatli olmakta fayda var.
valla onu bunu bilmemde passat la subaruyu gördükten sorna helal olsun diyorum türk polisine yani bunu aldıran veya alanlara zaten yunusları bu sınıfa koymuyorum bile motorlu polisler çoktandır çok iyi motorlara biniyolar şuanda turing motorunun en iyilerinden birini kullanıyolar honda varadero
ve bmw leri kullanıyorlar yani diğer ülkelere yetişiyoruz verdiğimiz vergilerinde böyle şeylere gitmesi bence çok güzel yani şehrimizz modernlerşiyor..