Yeni Astra polis oldu bile

Baris_Cetin_SL277787.jpg

Buyrun bunu verelim İngilizler'e. Astra'dan daha iyidir. :D

bız turkıyede europa devam :D:D

bursada europa var heradle sadece ben geçen passat gördüm yeni kasalardan çil çil parlıyodu valla süperdi jetta var passat var toyota corolla var yenilerden nissan navara var nissan primera var daha ne olsun be hatta subaru bile var impreza edirnede

ali_35_290120088516058975.jpg

polis_3_50mail.jpg

selimunal_polis_corolla.jpg

Can_B_Photo0246a.jpg

k_aliserdar_php9treTYPM.jpg

Son düzenleme:
evet gayette gelişti polis arbaları artık reno nun eski kasalarını ve doğanları görmek söz konusu bile değil..

İstanbul'da gri renkli polis araçlarının çoğu otoban polisi oluyor arkadaşlar bilginize. Çoğuda Passat veya jetta oluyor. Canınızı yakabilirler dikkatli olmakta fayda var. :D

valla onu bunu bilmemde passat la subaruyu gördükten sorna helal olsun diyorum türk polisine :D yani bunu aldıran veya alanlara zaten yunusları bu sınıfa koymuyorum bile motorlu polisler çoktandır çok iyi motorlara biniyolar şuanda turing motorunun en iyilerinden birini kullanıyolar honda varadero

ve bmw leri kullanıyorlar yani diğer ülkelere yetişiyoruz verdiğimiz vergilerinde böyle şeylere gitmesi bence çok güzel yani şehrimizz modernlerşiyor..

o gördüğünüz passat 1,6 8v.üsküdarda bir keresinde 2,0 fsi passat görmüştüm.caddede megane 2'ler era'lar genelde trafik ekibi oluyor:)

Chery BiLe Varmış :D

Güzel olmuş...Türk polisi içinde gurur verici bir olay...Demekki bazı şeyleri aşıyoruz...

Geri