Yeni Astra polis oldu bile

Türk Polisi aştı kendini :) yakışır, Bursada da Toyota ve Megan polis araçları var ama en çok FSM köprüsü polislerinin Fiat Pandası çok hoşuma gidiyor :) gelip geçerken görüyorum hep :)

Renault Toros ve Tofas Sahin gibi polis aracalari Anadolu'nun kucuk yerlesimlerinde kullanilmakta.

Eski araclar asayis bakimindan risksiz bu bolgelere veriliyor ve buyuksehirlere yeni araclar tahsis ediliyor bence..

Türk Polisi aştı kendini :) yakışır, Bursada da Toyota ve Megan polis araçları var ama en çok FSM köprüsü polislerinin Fiat Pandası çok hoşuma gidiyor :) gelip geçerken görüyorum hep :)

Evet. Köprülerdeki Panda'lar benimde çok hoşuma gidiyor. Heralde köprülerin yanındaki boşluktan geçebilmesi için onları almışlar. :D

Güzel olmuş burdada polislermiz gelişmeye başladılar en azından artık megan 2 hyundai Era falan kullanıyorlar.İnşallah daha iyilerinide kullanırlar.

Bir çoğu Vergiden kaçmak için Polis ve Jandarma gibi Kuruluşlarımıza verilen hibe Araçlar :) Allahtan Hibe diye bir şey var :D yoksa toroslara devamdı

evet ya bende görüyorum bayılıyorum onlara turuncu gibiler bide galba :D hep aynı yerinde duruyo köprü çıkışında kulübenin yanında :D

her gun bır tane passat optımumun onunde duruyo duruyo gıdıyo bır gun sorucam gosterısmı yapıyosun diğer polislere diye :D ama safranboluda hala europalar var 2 tanede huyundai era daha ne olsun :)

Geri