yeni astra sedan 2. yıl bakımı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sem1903
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: yeni astra sedan 2. yıl bakımı

fren hidroliğinin ömrü 2 sene değilmi ?

Bu km de bir araç için bence Buji dejişimine gerek yok ama normalde 30000 veya 2. yılda bujiler değişiyor bilginize
Hava filtresi
Yağ filtresi
Polen filtresi
Yağ değişmesi gerekiyor
Fren hidroliği değiştiren var değiştirmeyen daha çok servisin bakım listesinde fren hidroliği değişmiyor Kesin ve net  ;)
http://www.opelsizasla.com/forum/index.php?topic=13459.new#new
Bu konuyu inceleye bilirsin daha dün açtım özel servis bakımı..

Yağ ve filtreler haricinde Bujiler ve hidrolik yağı değişiyor. Büyük ihtimalle ön fren disklerinizde değişecektir.

Siz 700 ebakmayın. 1000 TL den aşağı çıkacağınızı düşünmüyorum.

zinarturgut link' Alıntı:
Yağ ve filtreler haricinde Bujiler ve hidrolik yağı değişiyor. Büyük ihtimalle ön fren disklerinizde değişecektir.

Siz 700 ebakmayın. 1000 TL den aşağı çıkacağınızı düşünmüyorum.
Arkadaş aracının 8bin küsürat km de olduğunu belirtmiş bu da demektirki fren diskleri değil balatalar bitmemiş ve değişmeyecek demektir buji ye gelince 30 bin 35 bin km lerde değişen bujiler bence bir 10 bin km daha gider arkadaş için bujilerini de değiştirmesine gerek yok.

190 tl ye  işçilik dahil özel  serviste hallettim  bide motor  temizliği  yapmışlar gıcır gıcır  olmuş 700 ü verenden alsınlar  bu arada  mobil 1 yağ  çok güzelmiş  arabanın sesi bile değişti

neler değişti

benim de 2. yıl bakımı geldi araç 10 binde.Sokmadım haliyle.15 binden önce sokmayı da düşünmüyorum..

Geri