yeni astra sedancılar buraya

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan abalamaz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Tabi ki güzellik göreceli bir kavram. Daha önceki arabalarımın ikisi de HB Astra idi ve genelde sedanları pek beğenmezdim. Ancak yeni astranın sedanı, 407 ve yeni C5 gibi şık duruyor bence....

photo0023fk4.jpg

yeni astranın şeklini beğenmeyenlere

yeni astra sedan son yıllarada çıkan en estetik sedandır. herkes kendi malını övüyor, ben daha önce vw polo ve bora kullanan biri olarak opele geçtim. C 5 falan astranın yanında hiççç

araba geleli 10 gün oldu dün ilk defa bindim ses sistemi güzel daha kullanamadım ama vectradan sonra jeep havası verdi yüksek yerden bide dış arka tasarımını bi türlü beğenemedim,bide easytronic şanzımanın yarı otomatik olması hoşuma gitti sporta basınca bide aragaz vermesi :)ben sedanı beğenmiorum,astra sedan bitek bunlarla güzel
sunroof,cosmo ve siyah kapı direkleri,xenon paket ve 17 inç jantlar olursa laf yok ama ön farlar şeffaf olunca pek hoş durmuo

Son düzenleme:
Ben bizimkine "uzaylı" dıorum ara sıra geri geri giderken arkayı göremiyorum park sensörüde olmayınca zor oluyor.

arkadaşlar bide kullananlardan yorum alalım

savaş abi senin astra zaten mükemmel. o jantlar beni bitiriyor.çok güzel abi. Allah nazarlardan saklasın

savaş abi senin astra zaten mükemmel. o jantlar beni bitiriyor.çok güzel abi. Allah nazarlardan saklasın
selçuk sağolasın teşekkür ederim eğer imkanın varsa sende taktır ikinciel temiz görmüştüm sahibinden.com da.

aaa hemen bakıyorum. ne diye arattırdın

bulamadım abi. zaten pek alabilceğimi sanmıyorum. lastik + jant bayağı bir pahalıya mal olur. zaten işler sıfır. ama sen bu fotoyu koyunca çok güzel durduğunu gördüm. durumu düzeltince yaptırırım inşallah

Geri