Yeni Astra Sedanım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Capt.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
hb Le arasında 40 kilo fark var die duydumm .. Ozaman 1.6 115 bg oLan daha ii Oturur yoLa ama benzinLii tabi :(

Hatta pazar akşamı istanbuldan gemliğe dönerken yalovadan sonra yolda üç araba geçti sağımdan solumdan. Efendi efendi gidiyordum, gaza bir kökledim, kapışmaya başladık.Arabanın keskin virajlara yüksek süratle girmesi sayesinde diğerleri kırmızı ışıklar yeşile döndüğünde benden önce kalkasalarda, gemliğe gelmeden chrysler ve bmw yi geçtim.Mercedes biraz daha hızlıydı. Düşün artık ben bu kapışmayı 2000 motor civarı arabalarla yaptım.

Benzinli motorda da turbo yok ama yani işin özü şu; çok yüksek performans beklemiyen birisi için gayet yeterli.Ama 1.7 si olsa onu tercih edebilirdim.

hb ile kilo farkı vardır; sedan 1390 kg, hb leri bilmiyorum.

1231 kg sedan 1290 kg hb yazıyor internettee... 2 side benzinlii herhalde dizeL benzin arası kg farkı oLmas :s

olabilir tabi, dizel motorun büyüklüğünden dolayı...

dizel benzin arası fark varmı bilmiyorum ama olabilir... bnm zafira cosmo.. 1.6 kasa agır kalıoo biraz..

dizel aracınız oldu mu bilmiyorum ama sizin benzinli motorlarla kıyaslamayın.
dizel motordaki turbo çok işe yarıyor.Yalnız dediğim gibi 1.7 litre dizel motor olsa çok kıyak olurdu.Motorlu taşıtlar vergisi nedeniyle opel tercih edilmez diye ülkemize getirmemiş.

Geri