Yeni Astra Sedanım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Capt.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Saolasın

hayırlı olsun bende sizinkinden aldım.çok mennunum.hayalimdeki araba.kalkışta biraz ağır kalıyor gibi.birde cd de sorun oluyormu.bazen okumama gibi

hayırlı olsun :D
kaç para verdin arabaya

hayırlı olsun bende sizinkinden aldım.çok mennunum.hayalimdeki araba.kalkışta biraz ağır kalıyor gibi.birde cd de sorun oluyormu.bazen okumama gibi

Teşekkürler, Size de hayırlı olsun.Ben yaklaşık 3 aydır kullanıyorum 8000 km,/ Cd ile ilgili okumama yada vb bir sorun hiç olmadı.

Teşekkürler, ilk 2 sayfada izah ettiğim gibi ben gayet iyi buldum performansını.

ya bu astralarda bu cd okuyucusu kronik bi sorunmu çünkü bütün astra kullananlar bunu söylüyor :confused: hatta bu sitede olan göksar kullanıcı adıyla gökhan arkadşımız var oda bu derdine çare bulamadı 3 tane astra sahibi arkadaşım var 3 ününde cd okuma sorunu var kaçtane astra sahibi tanıyosam hepsinin cd okuma sorunu var :eek: :eek:

her elektronik eşyada sorun yaşama ihtimali vardır.Astraların bu konuda ortalama üstü bir sıkıntısı olup olmadığını bilmiyorum ancak benim kendi arabam dışında arada bir kullandığım arkadaşımın 2004 vectrasında da hiçbir sorunla karşılaşmadım.

hayırlı olsun iyi günlerde kullanırsın inşallah.

opel1smallqm0.jpg

Geri