yeni astra sizce daha güzel nasıl olur??

selcukakinci

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
arkadaşlar konu biraz saçma gibi ama aklıma takılan ve sürekli niye opel bunu yapmıyor diye düşündüğüm bir konu. ne zaman bir a4 görsem içine girdiğimde vitesin orasındaki orta konsol çok ama çok hoşuma gidiyor. daha geniş tutuyolar o kısmı, astradaki gibi dar değil. ve kol dayamalığı sabit, geniş. arabaya çok ayrı bir hava katıyor. bide o vitesin yanlarına koydukları tuşlar. çok harika duruyor. sizin düşünceleriniz nedir?

katılıyorum ama maalesef sınıf farkımı desem ne desem bilemiyorum yok işte özellikle 98-02 bmw 5 serisinin orta konsoluna bitiyorum mutfak tezgahı gibi kocaman

Opel in genel müşteri kesimi sanırım araçta bardaklık, ufak eşya bölmesi vs. ye ihtiyaç duymayan insanlardan oluşuyor. Arabaye bindiğimde cebimdekileri çıkartıp koyabileceğim hiç yer yok. Deli oluyorum. Konsol falan boş benim için, 3 töne göz koysunlar yeter bana.

mercedes e serisi harika bir konsol.her yönüyle mükemmel bir araç.param olsa tek geçeceğim araba mercedes e serisi

yav opelim iç tsarım mühendisinin telefonunu bilen yok mu:d

yapın tabii. belki bir gün opel bu siteye girer. tasarımı görür:)))

konuyu yeni gördüm millet opele özel bi model üzerindeyim yeni diplomat mercedes s series ile yarışacak ne dersiniz giray sende içini yaparsın

abi süpersin ya harbi bunu 15 dk mı çizdin bana kapı kolu çiz desen çizemem.. :)

Geri