Yeni astranın ilk fotoğrafı özel sunumdan sızdırıldı.

ben teşekkür ederim hasan abi emege saygı gösterdiğin için bu arada hakan abi ilk resim astra h gtc concept 2003 yılında tanıtıldı alttaki kırmızılarda tamamen photoshop ürünü alt yapı corsa dikkatinizi çekerse yeni astra kelimenin tam anlamıyla kalite heryerinden akıyor

Opel coştu yaa:D helal olsun..çok güzel araçlar yapıyolar

yapmayın arkadaşlar bu resimler yaklaşık 6 aydır sitelerde dolaşıyor daha yenimi gördünüz

yinede emeğine sağlık dostum

Insignia:)

yapmayın arkadaşlar bu resimler yaklaşık 6 aydır sitelerde dolaşıyor daha yenimi gördünüz
bu resimler diyorsunuz sonradan eklenenler konusunda haklısınız kaldıki ztn astrayı birebir yansıtmıyorlar benim eklediğim foto 6 Ocakta basına sızdı o bakımdan 6 aydır lafı sanırım benm için geçerli değil

opel gittikce bence iğrenclesiyo ben begenmıyorum.en guzel astra g kasa dır.modlu gtc ye lafım yok ama astra H tam bir fiyasko bence :) asta h ciler kızmasın.yenı astrayıda begenmedım.

eskiye ragbet olsa bit pazarina nur yagardi...aracınızı güle güle kullanın zevk meselesi..ben sadece bu fotoyla bile aracın çizgilerini beğendim donanım olarakta insigniaya yakın inanılmaz özllikler ekleyeceklerdir inanıyorum..resim için teşekkürler yüksel ilk burda gördüm resmi

:):) bana 4 kapı modlu bi astra h göstersin biri .bende mi bi sorun var yoksa bu araca mı bişe yyakısmıyor.

Geri