Yeni astranın ilk fotoğrafı özel sunumdan sızdırıldı.

:):) bana 4 kapı modlu bi astra h göstersin biri .bende mi bi sorun var yoksa bu araca mı bişe yyakısmıyor.
Yarı modlu,BAKINIZ İMZAM:D

sanki corsa havası war küçük bi araç olmuş

insignia ya bakıp ipuçları tahmin edilebilir

en büyük sürpriz adaptif 4x4'ün astrada da olacağı , düşünsenize opc serisinde 2.0siditurbo 265hp (Opel GT'de kullanılan temeli calibra turboya yani c20let'e dayanan efsaneleşicek bir motor) ve 4x4 daha ne olsun kaldı ki neredeyse tüm motor yelpazesinde 4x4 opsiyonu sunulacak ayrıca FlexRide Easytronic 2 gibi yepyeni teknoloji ve şanzımanlarda var söylentilere göre 6 ileri çift debriyajlı (tork konvertörsüz) easytronic 2 geliyor bu yeni şanzımanın vites aralıkları yazılım kontrolüyle sonsuz seçenekte yapılabilecek bu sistem biraz audinin multitronic'ini hatırlatıyor güzel bir gelişme ayrıca baz donanımda bile esp'nin standart olacak olması bence harika

:):) bana 4 kapı modlu bi astra h göstersin biri .bende mi bi sorun var yoksa bu araca mı bişe yyakısmıyor.
zevkler ve renkler tartışılmaz derler ama burda durum biraz farklı banada g kasa astra sahipleri kızmasınlar milattan önce kalmış iç mekanı + eskiyen tasarımı ne astra h ile baş edebilir nede yeni çıkıcak olanla bunu tartışmak bile manasız fiyasko dediğiniz astra h bestseller olalı yıllar oluyor g kasanın üretilmesi ise Opel'in yaptığı en büyük hatalardan bantlardan daha 2004de kalkması gerekti boşuna üretiliyor.
Fiyasko diyorsunuz astra h'ın taşıdığı teknolojilerin 4'de biri G'de yok ona ne diyeceksiniz yani sizin beyenmeniz hiçbirşey ifade etmiyor

Son düzenleme:
zevkler ve renkler tartışılmaz derler ama burda durum biraz farklı banada g kasa astra sahipleri kızmasınlar milattan önce kalmış iç mekanı + eskiyen tasarımı ne astra h ile baş edebilir nede yeni çıkıcak olanla bunu tartışmak bile manasız fiyasko dediğiniz astra h bestseller olalı yıllar oluyor g kasanın üretilmesi ise Opel'in yaptığı en büyük hatalardan bantlardan daha 2004de kalkması gerekti boşuna üretiliyor.
Fiyasko diyorsunuz astra h'ın taşıdığı teknolojilerin 4'de biri G'de yok ona ne diyeceksiniz yani sizin beyenmeniz hiçbirşey ifade etmiyor

Valla bana gorede astra g ler astra h lardan daha güzel Gler hala satılıyorki clasik olarak banttan kaldırmadılar satılmasa 1 saniye tutmazlar 1 aracın herharafının teknoloji olması o aracın saglam oldugunu kanıtlamaz easytraniclerde her 20 binde bir kalibrasyon yapılması gerekiyormuş yeni öğrendim g lerde ihtiyaç yok bilmem ama zevkler ve renkler tartışılmaz derler

öncelikle yüksel paylaşım için teşekkürler..
araç hakkında söylenecek çok bir şey yok çizgilerin nasıl olacağını az çok tahmin etmiştik zaten biliyorsun, yüzyüze de konuşmuştuk :D hatırlarsanız "tasarımlarım" konusunda da bunu belirterek sizlerle paylaşmıştım

arkadaşlar bugün yeni bir tasarımı tamamladım,açıkçası insignia dan esinlenerek yeni astra üzerinde eskizler yaptım ve neticede birşeyler ortaya çıktı,
opelsignumconceptch7.jpg
bu tasarımı signum_concept olarak sizlere sunmuştum...

benim için büyük bir gurur olarak, görünen o ki aşağı yukaru aynı yüze sahip oldukları, eşik çizgisinin abisi insignia gibi olduğu,kaslı ve dinamik duruşunun yanında kelebek cam yapısı ve yine büyük çaplı jantlar, fark olarak keskin C sütunu ise benim özellikle değiştirdiğim bir yapıydı.. kaldı ki zaten önceki tüm photshoplarda da yatık bir C sütunu sunulacağı bariz şekilde belliydi :)

bence, hatta bu işin de bencesi olmaz :) yeni astra donanımı ve teknolojik altyapıları sürüş keyfi kalitesi ve tasarımıyla ile yine sınıfında liderliğe oturacaktır.

şimdi gelelim soruların cevaplarına ;

Kelebek camı varmı yokmu çözebildinizmi arkadaşlar..

bariz bir şekilde resimde kelebek camını görebilmeniz lazım, ön kapı çizgisi ve aynanın konumundan rahatlıkla anlayabilirsiniz...

yapmayın arkadaşlar bu resimler yaklaşık 6 aydır sitelerde dolaşıyor daha yenimi gördünüz

bilmeden konuşmak mı yoksa gördüğünüz photshop çalışmaları ile bu spy photo arasındaki farkı anlayamadığınız için mi böyle diyorsunuz bilemiyorum ama biraz araştırma ile doğru bilgileri elde etmeden net konuşulmasa, bilmeyen arkadaşları da yanıltmamış olsak??..

fotoğraf; yükselin de söylediği gibi 6 ocakta yapılan toplantıda elde edilen ve basına ilk sızan final_model astra_I fotoğrafıdır.

Kasa tamam da bakalım mekanik nasıl olacak?

mekanik konusunda söylenecek bir şey yok, daha doğrusu tedirgin olunacak birşey yok, meraketmeyin her firma bu konuda ilerleme kaydediyor,ancak opel bu konuda prensiplerinden ödün vermeden yoluna devam eden ender firmalardan birtanesi. :D

"G kasa daha iyi" gibi yorumlara gelirsek;
herkesin zevki ayrıdır aracın tasarımını sürüş zevkini beğenebilirsiniz ya da beğenmeyebilirsiniz ancak hiç bir firma hele ki OPEL bir üst seriyi daha tasarım aşamasında daha iyi yapabilmek adına büyük uğraş vermekte ve hakikaten de bunu başarmaktadır, kendi çizgileri artık iyice belli... bunun en kolay anlaşılır yolu şudur, aracın belli bir bölümüne ait detay fotoğrafta hangi marka / model olduğuna bakılmasıdır, eleme için yapılan ilk tasarımlara göre yapılan clay modellerden bu şekilde detay fotolar çekilerek halk jürisine sunulur ve sorulur,
işte yapılan bu piyasa araştırmasının bir ayağı için yeni astrada da gelen doğru cevap oranı ciddi derecede çok iyi olmuştur.

bravo OPEL ve bravo meslektaşlarım..

arkadan seat leon, yandan yeni fiestaya benzemiş, insigniada ise durum şu: önden merseces, arkadan hunday elentra yandan ön kısım passat yandan arka kısım honda civic. yani kısacası piyasada var olan otoların kimilerine göre göze hoş gelen kısmi görünüşlerini bunlara yansıtmışlar gibi bir durum var, pek güzel olmamış malesef

:kop::kop::kop: kısaca yarıldım desem yeridir sanırım bu kadar mı alakasız benzetilir :kop::kop::kop: kusura bakmayın ama durum bu

Geri