Yarı modlu,BAKINIZ İMZAMbana 4 kapı modlu bi astra h göstersin biri .bende mi bi sorun var yoksa bu araca mı bişe yyakısmıyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yarı modlu,BAKINIZ İMZAMbana 4 kapı modlu bi astra h göstersin biri .bende mi bi sorun var yoksa bu araca mı bişe yyakısmıyor.
zevkler ve renkler tartışılmaz derler ama burda durum biraz farklı banada g kasa astra sahipleri kızmasınlar milattan önce kalmış iç mekanı + eskiyen tasarımı ne astra h ile baş edebilir nede yeni çıkıcak olanla bunu tartışmak bile manasız fiyasko dediğiniz astra h bestseller olalı yıllar oluyor g kasanın üretilmesi ise Opel'in yaptığı en büyük hatalardan bantlardan daha 2004de kalkması gerekti boşuna üretiliyor.bana 4 kapı modlu bi astra h göstersin biri .bende mi bi sorun var yoksa bu araca mı bişe yyakısmıyor.
zevkler ve renkler tartışılmaz derler ama burda durum biraz farklı banada g kasa astra sahipleri kızmasınlar milattan önce kalmış iç mekanı + eskiyen tasarımı ne astra h ile baş edebilir nede yeni çıkıcak olanla bunu tartışmak bile manasız fiyasko dediğiniz astra h bestseller olalı yıllar oluyor g kasanın üretilmesi ise Opel'in yaptığı en büyük hatalardan bantlardan daha 2004de kalkması gerekti boşuna üretiliyor.
Fiyasko diyorsunuz astra h'ın taşıdığı teknolojilerin 4'de biri G'de yok ona ne diyeceksiniz yani sizin beyenmeniz hiçbirşey ifade etmiyor
bu tasarımı signum_concept olarak sizlere sunmuştum...arkadaşlar bugün yeni bir tasarımı tamamladım,açıkçası insignia dan esinlenerek yeni astra üzerinde eskizler yaptım ve neticede birşeyler ortaya çıktı,
Kelebek camı varmı yokmu çözebildinizmi arkadaşlar..
yapmayın arkadaşlar bu resimler yaklaşık 6 aydır sitelerde dolaşıyor daha yenimi gördünüz
Kasa tamam da bakalım mekanik nasıl olacak?