Yeni astranın ilk fotoğrafı özel sunumdan sızdırıldı.

paylaşım için teşekkürler

paylaşım için sağ ol

teşekkürler bu resim daha önce verildi ayrıntılı resimleri bulabilirseniz daha güzel olur .size çay ısmarlarım alanyaya gelince

buralara kadar gel misafirimiz ol bide ev sahibine çay ısmarla.!. sen gel kardeşim biz seni ağırlarız.

daha önce bu forumda değişik resimler bende gördüm. ben sadece yeni kasa ile ilgili internette bir HABER olduğu için ve aynen orada olduğu gibi aynı başlıkla aktardım.

evet, oyle yapmışsın paylaşım için de tekrar teşekkür ama biliyorsun ki internet haber sitelerinde bazı haberler dönüp dönüp tekrar veriliyor yer doldursun diye, ucuz haber oluyor zaten eski olduğundan.... bu da onlardan biri...

Çok güzel yav...

Yeni Megane lar türkiyede satışa sunulmamasına rağmen Bursada bol miktarda var sanırım Türkiye testleri ve megane sedan için çalışılıyor. Yakından görme imkanım oldu fena değil en azından eskisinden çok daha güzel..Bu portekizde çekilen resimdeki Astrayı görünce Yeni megane çağrışımı yaptırdı..Ancak megane da kelebek camı yok.. :)
kelebek camına takmış durumdayım çapraz görüşü bozduğu ve arabayı minivan havasına soktuğu için..

ben beğenmedim

aşırı yuvarlanmış hatlar, concept otomobillere benzeyen biçimsiz arka, corsanın kopyası ön
olmamış...

Geri