Yeni Atsra 1.3 95 hp ? 1.4 140 hp ? hangisi ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan madsky
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
trafik hangi şehrin olursa olsun dizel alınmalı..ha araba yatsın evin önünde,uzaktan birbirimize bakalım diyorsan diyorsan benzinli al geç,düşünme..

Kesinlikle dizel turbo..
Arabam 2000 motor şehir içi 140 hp ile yakıtları karşılaştırdığımızda neredeyse aynı.
Benzinli Turbo düşünen arkadaşlar işin zevkine kaçıyor.Fabrika verilerindeki tüketime bakmayın siz ne kadar full gaz basarsanız o kadar cok yakarsınız 15lt/100km bile cıkabilirsiniz.Dizel de pek hantal değil ayrıca kuzenimde 1,3 var gazı kökledğinde koltuğa yapıştırıyor 6lt ortalama var.Bu devirde başkalarına benzin parası yedirmeyin.Size o az geliyorsa powerbox takarsınız garantiyide bozmaz 115hp 240 tork'un tadını çıkartırsınız hemde her yere araba ile gidersiniz..

Bunu 1,6 180 hp insignia kullanmış biri olarak söylüyorum.İNANIN 1,3 cdti daha iyi.. Dizel arabanın tork'u bir başka oluyor.Hala benzinli turbo almakta ısrarlıysanız TSİ derim.çünkü onlarda hem turboşarj hemde süperşarj var..

Son düzenleme:
ben de katılıyorum ve ayrıca dizel motorların daha sorun açtığını duymuştum
şu an da yaptığım masrafların acısını çıkartayım diye satmaya kıyamıyorum.. öyle söyleyim..
sorun açmasını geçtim parça fiyatları arasında çok fark var....
kimisi diyor periyodik bakım masrafları hemen hemen aynı bende ona kandim siz kanmayın..
dizel çok km yapmadıkça çekilecek dert değil

1.3 dizellerin ömrü normal kullanımda en az 600 bin km. dir. internette araştırmanızı tavsiye ederim.

arkadaşlar adam yarışçı değilim diyor 122lik turbo bile fazlasıyla yeterli gelir zaten.ben olsam başka alternatifleri de göz önüne alırdım...

Dizel al hantal falan deselerde al bence dizeli biz benzilli aldık çok km yapmıyoruz diye yinede cep yakıyor

dizeli satarkende 2. elde çok değer kaybetmiyor ve daha rahat satılıyor bunuda düşünmek lazım tercih yaparken

Geri