Yeni Bir Canavar Calibra Geliyor 2...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MRM
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
calibra turbo başka yaw benim için 4x4 ve 5 bijon olmasıda yeter ahh calibra ah kazasız belasız

hayırlısı olsun kazasız belasız kullanmanı dilerim ben de aynı senin gibi kimseye göstermeden aldım ama cok işi var bakalım yavaş yavaş halledeceğiz artık
yarın cıkmacıya fitil bakmaya gideceğim birşey lazım mı sanada gitmişken bakayım
Abi Çok Saol Az Önce Arabanın Su HOrtumlarından Birini Pattlattım Sanırım. Bi Kaç Bişeye İhtiyacım Olacaktı Ama Hallettim Abi Sağolasın.

Calibra turbo kolay araba değildir. Meraklısı isen epeyi işin var gibi gözüküyor. Umarım motor ve yürüründe fazla sorun yoktur. Seven için sorunlar göze gözükmez. Ne de olse gülü seven dikenine katlanır. Keyifli sürüşler dilerim. Turbo'nun zevki bambaşka

Erman PADALKİNA

adı yeter,
maşallah güle güle bin
ancak, sol ön far-çamurluk-tampon birleşim yerinde bi ayarsızlık mı var bana mı öyle geldi???

calibracıların hepsi aynı benim dayıoğluda calibrayı aldığında baktırmamış :D araban güzel kazasız belasız kullanman dileğiyle

hayırlı olsun.bi iki küçük masrafla muhteşem olacağından eminim.bende calibramı yeni toplattım.yeni haliyle fotoğrafı yok henüz.V6 2.5 cc 95 model.şeffaf stop arıyorum.

çok güzel araç , sportif duruyo.. rengide iyiymiş.. allah kaza bela vermesin güle güle kullan..

cengiz abi saol .aradım ama stoklarında yok

Geri