Yeni Corsa cdti 75hp enjoy hakkında fikirleriniz??

mematibaş

Banlanan Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
arkadaşlar yeni corsa cdti enjoy 75hp i almak istiyorum.fakat bu araba hakkında pek bir bilgim yokk..arabayı süren arkadaşlar detaylarıyla bu arabanın artılarını ve eksilerini yazarlarsa çok sevinirim...çekişi,direksiyon sert mi,yol tutuşu,vs.... nasıl?
birde arkadaşlar yeni corsa nın müzik sistemi nasıl???bilen warsa(kaç hoperlör?)
yorumlarınız için şimdiden teşekkürler!!!:alkis:

mematibaş' Alıntı:
arkadaşlar yeni corsa cdti enjoy 75hp i almak istiyorum.fakat bu araba hakkında pek bir bilgim yokk..arabayı süren arkadaşlar detaylarıyla bu arabanın artılarını ve eksilerini yazarlarsa çok sevinirim...çekişi,direksiyon sert mi,yol tutuşu,vs.... nasıl?
birde arkadaşlar yeni corsa nın müzik sistemi nasıl???bilen warsa(kaç hoperlör?)
yorumlarınız için şimdiden teşekkürler!!!:alkis:
dostum bende 75 lik essentia var enjoyla neler farkı var bilmiyorum ama güçleri aynıdır ve yokuşlarda çok iyi direksiyonu rahat konforlu.daha doğru dürüs kış koşulları görmedi araba yul tutuşunu buzda denemem lazım:)
ayrıca müzik sistemi harika hiçbir ek sisteme gerek duymuyorum tabi tuningçiyse sesimi 2mahalle öteden duysun dersen orasını bilemem ama fazlasıyla güzel ses sistemi sanırım 6 hoparlör dikkat etmedim:)

wala ses sistemi arkadaşın dediği gibi güzel. çekişine gelince 1.6 benzinli performansı aramayacaksın doğal olarak. ama 1248cc dizel bir motora göre çekişi gerçektende güzel. dengesi bence çok zayıf virajlara biraz sert girersen kontrolü geri almak biraz ustalık istiyor. kısacası dizel olduğu için torkda yüksek ve virajda gaza basarsan bilki çok büyük bir hata yaparsın. direksiyonu şu ana kadar bindiğim arabalar arasında en hafif olanı. artık aşırı derecede yumuşaklıktan rahatsız oluyom :D hemen tepki veriyo. tam bir şehir içi arabası diyebilirim. abi en sonra 50km şehirler arası olmak şartı ile ( manisa-izmir ) 60milyonluk mazot ile 520km gittim :)

hocalar öncelikle yorumlarınız için çok teşekkürler fakat benm en büyük sıkıntım 75 hp corsa yokuşlarda yetersiz kalrmı ayrıca corsa D sahibi olan arkadaşlar corsanın diğer arabalarda olmayan özelliklerini anlatırsa sewinirim!!

almışken 90 hp sini all!arada fazla bi fiyat farkı yok!90 hp sii hem 6 vites!

kardeş sende bi araba alamadın gitti... çok kararsızsın bu işte....

memati ,dostum direksiyon kutusu sorunu yoksa hiç düşünmeden al sınıfındaki en güzel ve kaliteli araçlardan biridir corsa

Bence corsad ye alıp üstünede biraz para harcarsan güzel olur,özellikle bütün yay süspansiyon sistemi değişmeli ve araç biraz alçaltılması kanısındayım.Test sürüşünde bu kanıya varmıstım.Araba jip gibi sallanıyordu.

coRSac' Alıntı:
Bence corsad ye alıp üstünede biraz para harcarsan güzel olur,özellikle bütün yay süspansiyon sistemi değişmeli ve araç biraz alçaltılması kanısındayım.Test sürüşünde bu kanıya varmıstım.Araba jip gibi sallanıyordu.
bende aynı fikirdeyim vede bu yüzden rahatsız oluyorum yüksek hızla direksiyon hakimiyeti zor oluyo sağa sola kayıyo :D rüzgardanda malesef çok etkilnenıyo ,ama şehir içinde çok rahat bi sürüş imkanı veriyor. bide sevmedigim bişey arac küçük olmasına rağmen park ederken zorlanıyorum görunmuyo arabanın burnu:) sensörde taktırcam diyom gülüyolar :D böyle işte yani new corsa:rock
AKLIMA TAKILMIŞKEN OPELE GİTTİM SORDUM BU A.B.C.D DİYE adlandırmışsınız onlarda bilmiyo ne oldugunu modelleri dimi corsaların:) birisi açıklarsa sevinirim

black_girl' Alıntı:
bende aynı fikirdeyim vede bu yüzden rahatsız oluyorum yüksek hızla direksiyon hakimiyeti zor oluyo sağa sola kayıyo :D rüzgardanda malesef çok etkilnenıyo ,ama şehir içinde çok rahat bi sürüş imkanı veriyor. bide sevmedigim bişey arac küçük olmasına rağmen park ederken zorlanıyorum görunmuyo arabanın burnu:) sensörde taktırcam diyom gülüyolar :D böyle işte yani new corsa:rock
AKLIMA TAKILMIŞKEN OPELE GİTTİM SORDUM BU A.B.C.D DİYE adlandırmışsınız onlarda bilmiyo ne oldugunu modelleri dimi corsaların:) birisi açıklarsa sevinirim
yeni ve bu segmentteki her arabanın burnu görünmüyo.ayrıca araç küçük değil değerleri verdim bi sayfada astra classicten daha geniş olduğunu gösterdim yeni astraylada çok az farkı var ölçülerinin.sana küçük görünebilir ama korkma senin beceriksizliğin değil park problemi araç normal büyüklükte.ayrıca bana park sensörü hediye ettiler bukadarda kıyak yapıolar keşke sende isteseydin...

Geri