hass.kome ön camlar manuelama resimde öyle yazıda elektrikli olduğu vurgulanmış
Görsel aldatıyor diye dava mı açalım

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hass.kome ön camlar manuelama resimde öyle yazıda elektrikli olduğu vurgulanmış
0 Corsa D almayi dusunuyorum, bu E 'nin cikisi D'nin 2. Elini cok etkiler mi? Su an baktigimda Corsa D ikinci elde sinifinda en yuksek fiyatlara satilanlardan. En az 3 yil kullanmayi dusunuyorum.
1.4 active 49dan 40a indirdiler daha iner mi ki0 Almayı planlıyorsanız ben olsam biraz daha bekler E çıkmadan hemen önce bir D kasa alırdım hem bayiden güzel bir indirim yakalardım hemde 2. eldeki değer kaybını minimuma indirirdim.
tam olarak donanım seviyesi nedir? opsiyon aldınız mı?1.4 active 49dan 40a indirdiler daha iner mi ki
1.4 active dusunuyorum opsiyon almadim.
O zaman yenisi gelene kadar beklemek daha mantikli gibi40.000 iyi rakam ama sonuçta yeni kasalar geldiğinde eski kasayı elinde tutmak istemeyecektir.
ben 1.2 essentia aracımı artıları ile beraber anahtar teslim her şey dahil 29.000 liraya almıştım. 2012 modeldi 2013 martta almıştım. aynı şekilde 2013 model alsaydım opsiyonlarıyla 34000 - 35000 civarına gelecekti.
32500 aldiginiz arabaya.30 bin teklif.hicte kotu.degil bence...[/COLOR]Donanım olarak opel biraz eksik kalıyor. ama ben aldığımda 1,2 corsa 32,500 du vw polo 1,4 dsg 41,000 di. aradaki fark ne derseniz vw daha dolu değildi. aksine daha kötü bir donanıma sahipti. sadece araç dsg şanzıman. bir farklı lastik sensörü vardı. arka kapılar her ikisinde de manuel. direksiyondan kumandalı teyp aynı. corsa da poloya karşı artılar var ama maalesef alana kadar. gittik corsa aldık. şimdi satmak istiyoruz ama polo nerdeeee corsa nerde... 2013 sıfır arabaya 30 bin teklif eden oldu. sonra da gel opel niye tutmuyo de. adama bakıyorsun 2014 model arabaya 35 bin fiyat yazmış (corsa d) anlamak mümkün değil neyin kafasındalar.