Yeni Corsa Kararsizim Yardim.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan UCUR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ben enjoy + sp 90hp cdti aracı hediyeleri ile birlikte 32.500ytl'ye aldım. Ama OPC line paket paket hakkında ise bilgim yok. belki şu an daha ucuzda olabilir. Ben aldığımda çok araştırdım. En son bu fiyata alabildim.

Çok iyi almışsın arkadsım:alkis: .

metalik renk(şimşek gri) hediye olarak cruse control + 1 yıllık medline

arkadaslar bu gun gıttım opele dedım verın bana ordan bitane cmon 1.2 easytronic enjoy+sport dedım.adamlar hemen dediler abi nedemek.kısmetse bu ayın 29 unda arabam altımda.bu kararı vermemde katkısı olan siz tüm arkadslara tesekkuru bır borç bilirim.inşallah bindikten sonrada aynı duyguları sizlerle birlikte paylasırım.

hayırlı uğurlu olsun.altında eskisin allah kaza bela vermesin

arkadaslar bu arada 1.2 easytronic enjoy+sport gümüş gri 29.500 ytl sizce fiyat nasıl normal indirimsiz fiyat 31.607 ytl.ayrıca takastada -500 ytl.yani aslında 29.000 ytl.
birde normalde karter koruma olmuyomuş galiba ekstradan para verip taktırıyomusuz.fiyatı bılen yada taktıran varmıdır.birde ekstradan orjnal baska hangi aksesuarları taktırabılırım.

Son düzenleme:
güzel bir seçim yapmışsın hayırlı olsun. 1.2 easytronic arabadan çok memnun kalacaksın buna eminim. karter korumaya servis 150 kayme çekmişti 100 taktırdım. sende o fiyata taktırabilirsin.

güzel bir seçim yapmışsın hayırlı olsun. 1.2 easytronic arabadan çok memnun kalacaksın buna eminim. karter korumaya servis 150 kayme çekmişti 100 taktırdım. sende o fiyata taktırabilirsin.

sagolasın arkadasım artık kardes kardes gezerız.sen ne kadara almıstın arabayı.

esentia 1.2 easytronic+konfor paket+metalik boya+karter koruma 27.000

GÜZEL fiyat güle güle kullan.hemen hemen aynı indirimle almışız.
acaba diğer arkadasların nasıl.

Geri