1.4 tam otomatik var
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
KATILIYORUM..........2006 model yeni kasa 1.6 Vectra'yı verip 1.3 CDTI Corsa aldım, deymeyin keyfime....cdti yi tek geçerim
otomatik vites sadece 1.4 benzinli easytronic vites de sadece 1.2 benzinli motorlarda var arkadaşım
bende bana yanlışmı sölediler dedim kendi kendime çünkü dizel otomatik istedim yok dediler bende benzinli otomatik aldım.arkadaşta dizel otomatikmi alsam falan demiş kafam karıştı bu arada teşekürler...
Dostlar arkadaşlar bizim bi başlığımız vardı zaten corsa garajı diye.Sonra cmoncular nerde diye bi başlık çıktı.Ayrım bence burdan başladı.Yoksa kimse kimsenin aracına kötü diyemez.Beğenir ya da beğenmez olay burda biter.Kimse kimseye aracını beğendirmek zorunda da değil bence.Ben sadece daha fazla birşeyler bekliyordum d kasadan o kadar.
Bilmeden cmoncuların kalbini kırdıysam özür dilerim bu arada Şu cmonların modlu hallerini de bekliyoruz sizden.Şu araç modlu halde nasıl olcak çok merak ediyorum.Angel, jant, body fln yapın da şu araçlara bi görelim
Arakadaşım ben biraz konuya uzak kaldım şimdi sen arabanı aldınmı