Yeni Corsa Kişiliksiz mi ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Ert
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Benzerlik var evet ama birçok konuda cemal'e katılıyorum ve bu söylenenleri abartılı buluyorum.Diğer taraftan her marka ve model için genelde bir takım laflar üretilir,bu normaldir.vw'ye bakın,audi'ye bakın,Renault'a bakın,Peugeot'ya bakın hep aynı şeyi göreceksiniz...

bencede globalleşen dünyada artık ortaklaşmaya yönelik adımlar hızlıca atılmaya başlandı bütün markalar bikaç yıla birleşirse şaşırmayın buda biz tüketicilerin lehine bi durum çünkü kalite ve standartlar yükeseliyor bu durumda

bence çok takılma.c1-107 tıpatıp aynı.altea toledo benzer.camry we yeni corolla benzer.aklıma bunlar gelio şimdilik bana kalırsa keyfine bak yeni aracının....

kimse kusura bakmasın ama ben yeni corsa yı pek beğenmiyorum. sadece bir resimde bi opc olanı gördüm, o nispeten daha iyiydi :) eski corsa lar daha güzeldi bence. golf plus tarzı bişey olmuş araba. golf plus ı da sevmem :)

corsanew16pj.jpg

bence astraya benzemesi sorun deilki corsa güzel duruyor kim nederse desin küçük sengmentte araba alcak olsam gözümü kırpmadan yeni corsayı alırım

avcı87' Alıntı:
kimse kusura bakmasın ama ben yeni corsa yı pek beğenmiyorum. sadece bir resimde bi opc olanı gördüm, o nispeten daha iyiydi :) eski corsa lar daha güzeldi bence. golf plus tarzı bişey olmuş araba. golf plus ı da sevmem :)

büyük asklar nefretle baslar...

bazi seyler zamanla insana güzel görür,gözü alisir v.s.

buna bence en iyi örnek mustafa sandalin sarkilari. insan ilk dinlediginde kötü buluyor ama 2-3 derken bi bakiyorsun cok begenmissin. bencede yeni corsa öyle... zamanla sevecegiz bence...

Açıkcası aracın tasarımı ve reklam çalışmalarını feminen buldum ama küçük sınıfın en iyisi olarak görüyorum.Astraya benzemesi olayına birde ters açıdan bakın corsa parasına astraya biniyorsunuz.Tasarımı çok yüksek özellikle faraları aşırı dik olduğundan aracı iyice yüksek gösteriyor 5 kapısı gerçekten bayanlara hitap eder gibi ama 3 kapı olan 1-2 çalışmadan sonra çok can yakar...

küçük sınıfın en iyilerinden biri olarak görüyorum corsanın hangi modeli olursa olsun astra ile karşılaştıranlarada yuh diyorum sınıf farkı war. Kısacası KENDİ sınıfında bence en iyilerinden birisi. ha eski kasalar daha mı güzeldi derseniz ben bir corsa d kullanıcısı olarak c leride çok güzel buluyorum. ama hangisi daha güzel konusunda takdir sizin.

astra ya benzemesi sınıfının üzerine bir araç olmasından kaynaklanıyor ;)

Geri